Αυτή η Ferrari Testarossa σάπιζε για 17 χρόνια σε ένα νησί (+video)

Η Ferrari Testorassa είναι ένα «στολίδι», αλλά η συγκεκριμένη ήταν παρατημένη για πολλά χρόνια. Δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται και πόσο κοστίζει...

Βρείτε μας στο

Το κανάλι «Ratarossa» ενδεχομένως να το γνωρίζετε ήδη από την ιστορία της Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein. Δίνει ζωή σε αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας, η προβάλλει μοντέλα της που βρέθηκαν παρατημένα σε κάθε σημείο του πλανήτη, όπως η εικονιζόμενη Ferrari Testarossa.

Διαβάστε επίσης: Βρέθηκε η Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein και πωλείται πολύ ακριβά! (+video)

Αυτή τη φορά, ο Scott Chivers, ιδιοκτήτης του καναλιού «Ratarossa», εντόπισε μία Ferrari Testarossa που ήταν παρατημένη στο Puerto Rico. Αποφάσισε να μας την παρουσιάσει και πολύ καλά έκανε, διότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο με έναν και μοναδικό ιδιοκτήτη που βρισκόταν ακινητοποιημένο για 17 ολόκληρα χρόνια.

Το video που θα παρακολουθήσετε δείχνει αναλυτικά την κατάσταση της. Πρόκειται για μοντέλο του 1987, συνεπώς φέρει και τους δύο καθρέφτες. Σε γενικές γραμμές η κατάστασή της ήταν ικανοποιητική, αφού δεν έλειπε κάποιο κομμάτι. Βέβαια ήταν υπερβολικά ταλαιπωρημένη, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η μάντρα είναι ένα «νεκροταφείο» γεμάτο supercars (+video) 

Το ευχάριστο ήταν ότι ο ιδιοκτήτης βρέθηκε και μάλιστα την πουλάει έναντι που ποσού των 30.000 δολαρίων, δηλαδή περίπου 26.250 ευρώ. Βέβαια, για δικούς του λόγους, ο κ. Ratarossa αποφάσισε να μην προχωρήσει σε αγορά. Ωστόσο ξεκαθάρισε πως αν δεν είχε ήδη ένα project με Ferrari Testarossa να «τρέχει» και αν το αυτοκίνητο βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μιλούσαμε με διαφορετικά δεδομένα.

Το video ολοκληρώνεται δίνοντάς μας μία γεύση σχετικά με το κόστος των ανταλλακτικών μίας Ferrari Testarossa σαν κι αυτή. Ίσως τελικά, αν δεν αξίζει η αποκατάστασή της, να είναι μία καλή επιλογή η αγορά της με σκοπό να πουληθεί σε ανταλλακτικά.