Αυτή η Mercedes X-Class είναι η… Maybach των pickup

Αυτή η Mercedes X-Class βελτιώθηκε αισθητικά από τον οίκο Carlex και έχει ξύλινη επένδυση ακόμα και στην καρότσα. Η δε καμπίνα παραπέμπει σε... Maybach!

Βρείτε μας στο

Μπορεί στα περισσότερα επαγγελματικά αυτοκίνητα να δίνεται έμφαση στην πρακτικότητα, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το εσωτερικό της συγκεκριμένης Mercedes X-Class έχει παντού ξύλο και δερμάτινες επενδύσεις.

Διαβάστε επίσης: Ένα Ford Ranger που θέλει να μοιάσει στο Raptor 

Βελτιώθηκε από το τμήμα Pickup Design του πολωνικού οίκου Carlex Design. Η εικονιζόμενη έκδοση ονομάζεται «Yachting Edition» και, όπως βλέπουμε, δημιουργήθηκε με σκοπό να τραβά για παράδειγμα ένα σκάφος, παρά να εισέρχεται σε κάποιο εργοτάξιο. Εξωτερικά υπάρχει διχρωμία λευκού και σκούρου καφέ χρώματος, ενώ οι ζάντες είναι μεγέθους 20 ιντσών και δημιουργούν αισθητική τύπου Maybach.

Το εσωτερικό, όμως, είναι αναβαθμισμένο με τρόπο που δε συναντάμε συχνά, ειδικά σε αυτοκίνητο τέτοιας κατηγορίας. Στα περισσότερα σημεία υπάρχουν ξύλινες επιφάνειες, οι οποίες συνδυάζονται με καφέ δέρμα. Τα καθίσματα αλλά και μερικά σημεία των πορτών έχουν επενδυθεί με δέρμα τύπου alcantara και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Διαβάστε επίσης: Nissan Navara με κινητήρα GT-R. Το ισχυρότερο pick-up;

Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό σημείο δεν είναι άλλο από τον χώρο αποθήκευσης. Οι άνθρωποι της Carlex Design αντικατέστησαν το σκληρό πλαστικό που υπάρχει στην εργοστασιακή X-Class και τη θέση του πήρε μία ξύλινη επένδυση. Μπορεί να χάθηκε κάθε έννοια πρακτικότητας, αλλά είναι ένα θέαμα που δε συναντάς συχνά.

Η τιμή της αναβάθμισης αγγίζει τις 66.000 ευρώ και απαιτούνται περίπου 45 ημέρες για την ολοκλήρωση του project. Ακολουθούν περισσότερες φωτογραφίες, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε κάθε λεπτομέρεια από την επίσημη ιστοσελίδα.