Ένα Ford Ranger που θέλει να μοιάσει στο Raptor

Μπορεί το Ford Ranger να βρίσκεται αρκετά επίπεδα κάτω από το Raptor, αλλά με τις κατάλληλες τροποποιήσεις η Carlex δημιούργησε εντυπωσιακό αποτέλεσμα...

Βρείτε μας στο

Το Ford Ranger είναι ένα pick-up που απέχει πολύ από το θηριώδες Raptor. Ο βελτιωτικός οίκος Carlex, όμως, προχώρησε στις κατάλληλες μετατροπές και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Διαβάστε επίσης: Nissan Navara με κινητήρα GT-R. Το ισχυρότερο pick-up; 

Σε πρώτη φάση, η πολωνική εταιρεία αύξησε την απόσταση από το έδαφος με τη χρήση ενός νέου κιτ ανάρτησης. Προκειμένου ο οδηγός να μπορεί να κινείται άνετα σε κάθε είδους διαδρομή, προστέθηκαν προστατευτικές ποδιές στα κατώτερα σημεία του αμαξώματος.

Επιπλέον προσθήκες στο αμερικανικό pick-up είναι οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες που δίνουν μία πιο «άγρια» αισθητική στο Ford Ranger. Στον χώρο αποθήκευσης τοποθετήθηκε μπάρα της ίδια εταιρείας, ενώ οι ζάντες είναι μεγέθους 18 ιντσών και εξοπλίζονται με ελαστικά για εκτός δρόμου χρήση.

Διαβάστε επίσης: Το Ford Ranger “λούστηκε” στο carbon από την MotionR Design

Παρόμοια αισθητική υπάρχει και στο εσωτερικό, μόνο που το επίπεδο πολυτέλειας βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Οι δερμάτινες επενδύσεις τύπου Nappa των καθισμάτων είναι ανάγλυφες, ενώ δεν απουσιάζουν τα alcantara διακοσμητικά στοιχεία.

Κάτω από το καπό για την ώρα βρίσκεται ο γνωστός EcoBoost χωρητικότητας 2,3 λίτρων και απόδοσης 270 ίππων. Ωστόσο, η Carlex έχει στα «σκαριά» και μία μετατροπή με την τοποθέτηση του V8 από το Raptor για τους πιο απαιτητικούς.