Το Ford Ranger “λούστηκε” στο carbon από την MotionR Design

Η βρετανική MotionR Design ασχολήθηκε με το δημοφιλές pick up της Ford, με το Ranger να παρουσιάζεται πιο δυναμικό χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.

Βρείτε μας στο

Οι βελτιωτικές εταιρίες ασχολούνται όλο και περισσότερο με το Ford Ranger παρουσιάζοντας διαρκώς εντυπωσιακές βελτιωμένες εκδόσεις του pick up που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς.

Η βρετανική MotionR Design που εξειδικεύεται στα μοντέλα της Ford και ακόμη περισσότερο στα επαγγελματικά μοντέλα της εταιρίας, παρουσίασε τη δική της πρόταση όπου τα ανθρακονήματα κυριαρχούν και δίνουν μια διαφορετική εικόνα εντυπωσιασμού στο Ranger.

2020 MotionR Design Ford Ranger

Τι κιτ της εταιρίας κάνει το Ranger να ξεχωρίζει ήδη από το εμπρός μέρος του, με την μάσκα να έχει δώσει τη θέση της σε μια νέα, κάτι που συμβαίνει και για τον προφυλακτήρα. Ο τελευταίος φέρει ενσωματωμένα φώτα ημέρας ενώ, όπως και η γρίλια, είναι κατασκευασμένος από ανθρακονήματα. Εντυπωσιακό είναι και το καπό που δίνει την δική του ανθρακονημάτινη “πινελιά” στο σύνολο προσθέτοντας επιπλέον πόντους δυναμισμού.

Από το ίδιο υλικό έχουν κατασκευαστεί και τα φτερά εμπρός-πίσω, όπως και ο πίσω προφυλακτήρας. Σε αυτόν ενσωματώνονται οι απολήξεις της νέας εξάτμισης που προέρχεται επίσης από την Motion R. Στην πίσω πόρτα παρατηρείται η τοποθέτηση και αεροτομής από ανθρακονήματα.

Αλλαγές αναφέρονται και στο εσωτερικό -για το οποίο δυστυχώς δεν έχουμε εικόνα προς το παρόν- με την MotionR Design να έχει γαρνίρει την καμπίνα του Ranger με ανθρακονημάτινα ένθετα συμβατικής κατασκευής ή από πεπιεσμένη πάστα ανθρακονημάτων (Forged Carbon) για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα. Το τελευταίο ισχύει και για τα μέρη που αλλάζει η εταιρία και στο εξωτερικό του Ranger, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην gallery που ακολουθεί.

Άλλες διαφορές στην καμπίνα του pick up της Ford εντοπίζονται στο τιμόνι με το flat κάτω μέρος και αναθρακονημάτινα ένθετα επίσης σε δύο εκδοχές, ενώ προαιρετικά η εταιρία μπορεί να ντύσει το εσωτερικό και με δέρμα Nappa με τις πλάτες των καθισμάτων να φέρουν την υπογραφή της.

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr