Αυτή η Toyota Celica δανείζεται στοιχεία τριών θρύλων (+video)

Τι κοινό έχει αυτό το Toyota Celica με ένα Honda S2000, ένα Nissan GT-R και ένα Toyota AE86; Το ένα ίσως μπορείς να το εντοπίσεις κοιτώντας απλά την εικόνα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota Celica

H Toyota Celica είναι ένα μοντέλο που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από λάτρεις της ιαπωνικής σχολής και όχι μόνο. Έχουν συμπληρωθεί πέντε δεκαετίες από τότε που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά και σε αυτό το video θα δούμε ένα μοντέλο του 1977 που μόνο εργοστασιακό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Βέβαια, όλες οι αναβαθμίσεις έγιναν με “πρώτες ύλες” από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου και εξηγούμαστε ευθύς αμέσως!

Διαβάστε επίσης: 51 χρόνια ιστορίας για την Toyota Celica 

Οι φανατικοί λάτρεις του Nissan Skyline R34 GT-R θα διαπιστώσαν από την πρώτη κιόλας εικόνα ότι αυτή η Toyota Corolla δανείζεται το γνωστό χρώμα “Midnight Purple III”. Ασφαλώς, υπάρχουν κι άλλες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση, όπως για παράδειγμα τα διευρυμένα φτερά και οι ζάντες BBS 16 ιντσών, ενώ με την τοποθέτηση αερανάρτησης της Bilstein είναι εφικτό να μειωθεί σημαντικά η απόσταση από το έδαφος.

Πάμε τώρα στο εσωτερικό, από το οποίο έχει αφαιρεθεί κάθε τι που προσθέτει περιττό βάρος. Τα μπάκετ καθίσματα έρχονται από την Bride, οι ζώνες είναι της Takata, ενώ το κοντέρ αποτελεί “spoiler alert” σχετικά με το τι θα συναντήσουμε κάτω από το καπό της εντυπωσιακής Toyota Celica.

Εκεί, λοιπόν, υπάρχει ο τετρακύλινδρος κινητήρα του Honda S2000, όχι ο F20C, αλλά ο μεγαλύτερης χωρητικότητας F22C που τοποθετήθηκε στην γενιά AP2. Συνεπώς, στο video που ακολουθεί θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε μία Celica που θα έχει την ευκαιρία να στροφάρει μέχρι τις 9.000 σ.α.λ. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω του κιβωτίου του S2000, ενώ όπως σας είχαμε αναφέρει αρχικά, υπάρχει και ένα εξάρτημα από Toyota AE86 και δεν είναι άλλο από το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.