Αυτή ήταν η αγαπημένη BMW του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Ο Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε χθες από την ζωή! Ας θυμηθούμε την αγαπημένη του BMW, αλλά και την ημέρα της δημοπρασίας, όπου "τίναξε" την μπάνκα στον αέρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

O τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος, έφυγε από την ζωή χθες, 10 Ιανουαρίου. Γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1940 και αποτέλεσε τον Βασιλιά της Ελλάδας από το 1964, έως την έναρξη δικτατορίας. Μία από τις μεγάλες του αγάπες ήταν τα αυτοκίνητα και αξίζει να θυμηθούμε την BMW 507 που είχε στην κατοχή του. Μάλιστα, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στο παρελθόν είχε δημοπρατηθεί από τον οίκο Bonhams “χτυπώντας” ένα τεράστιο ποσό.

Διαβάστε επίσης: Το αυτοκίνητο που έβαλε την BMW σε μπελάδες, σήμερα κοστίζει εκατομμύρια!

Η BMW 507 κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην ιστορία των Βαυαρών. Δημιουργήθηκε για να αναστήσει τη σπορ εικόνα της BMW στην άλλη μεριά του Ατλαντικού και να διεκδικήσει το δικό της μερίδιο απέναντι στα roadsters της εποχής και ειδικότερα απέναντι στη Mercedes 300SL.


Η εικονιζόμενη 507 (Series II) έχει γαλαζοαίματο ιστορικό καθώς ο πρώτος ιδιοκτήτης του μοντέλου ήταν ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας, Κωνσταντίνος Γκλύξμπουργκ. Οι προβλέψεις των ειδικών έκαναν τότε λόγο για 1,9-2,3 εκατ. τιμή πώλησης μετά και τον τελευταίο χτύπο του σφυριού και τελικά έπεσαν μέσα, καθώς το αυτοκίνητο άλλαξε χέρια για 2.057.000 ευρώ (δείτε εδώ το σχετικό θέμα του οίκου δημοπρασιών).

Η BMW 507 είχε πουληθεί από τον κ. Γκλύξμπουργκ το 1961 στον δεύτερο ιδιοκτήτου του roadster. Δέχθηκε ολική αναπαλαίωση από σπεσιαλίστα του είδους εκείνη τη χρονιά, έναντι του ποσού των 300.000 γερμανικών μάρκων και σήμερα, τρεις δεκαετίες, μετά έχει γράψει στο κοντέρ του 55.000 χλμ. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η BMW 507 βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και φέρει και τις αυθεντικές ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας με το νούμερο “36”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.