Το αυτοκίνητο που έβαλε την BMW σε μπελάδες, σήμερα κοστίζει εκατομμύρια!

Η κοστοβόρα παραγωγή της κόντεψε να οδηγήσει σε πτώχευση την εταιρεία, σήμερα όμως κοστίζει αρκετά εκατομμύρια. Ο λόγος για την BMW 507...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Ένα από τα πιο ιδιαίτερα αυτοκίνητα στην ιστορία της βαυαρικής φίρμας ήταν η BMW 507. Σήμερα ανταλλάζει χέρια έναντι τεράστιων ποσών σε κάθε δημοπρασία και, το μόνο σίγουρο, είναι ότι κανείς δεν περίμενε πως θα γίνει τόσο ανάρπαστη μετά από χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Η άγνωστη ιστορία πίσω από τη BMW χωρίς… τη μάσκα BMW

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της δεκαετίας του ’50, όταν η γερμανική φίρμα θέλησε να δημιουργήσει ένα ακριβό αυτοκίνητο που θα ήταν σε θέση να σταθεί απέναντι στην πανάκριβη Mercedes-Benz 300SL. Έτσι, στην έκθεση της Φρανκφούρτης του 1955 παρουσιάστηκε η BMW 507.

Η παραγωγή ξεκίνησε, αλλά το κόστος ήταν θεόρατο και οι πωλήσεις πολύ άσχημες. Η BMW 507 αποδείχθηκε ως ένα από τα πιο ζημιογόνα αυτοκίνητα στην ιστορία της φίρμας και έριξε τόσο έξω τις οικονομικές προβλέψεις που η BMW αντιμετώπισε ακόμα και το ενδεχόμενο της χρεωκοπίας.

Διαβάστε επίσης: Η ιστορία πίσω από την χαρακτηριστική τριχρωμία του BMW M-Division

Τελικά ο στόχος των 5.000 πωλήσεως ανά έτος, από το 1956 έως το 1959, αποδείχθηκε ανέφικτος. Η BMW 507 δεν κατάφερε να πιάσει ούτε στο 10% τις πωλήσεις της Mercedes-Benz 300SL και η παραγωγή της ολοκληρώθηκε εν τέλει με μόλις 252 μονάδες.

Σήμερα, όμως, έχει μετατραπεί σε ένα πολύτιμο αυτοκίνητο για τους συλλέκτες. Αλλάζει χέρια έναντι ποσών που κυμαίνονται συνήθως κοντά στα 2.000.000. Δύο ενδεικτικά παραδείγματα από το δημοπρασίες του παρελθόντος από τον οίκο RM Sotheby’s είναι αυτή η BMW 507 και αυτή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.