Αυτό είναι το ασφαλέστερο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου

Δείτε το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου που κέρδισε το βραβείο του ασφαλέστερου παιδικού καθίσματος σύμφωνα με τους Γερμανικούς οργανισμούς ADAC και Stiftung Warentest.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα εμπρός Anoris T i-Size της CYBEX, βραβεύτηκε ως το ασφαλέστερο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου που έχει περάσει ποτέ από δοκιμές στην κατηγορία του, σύμφωνα με τους Γερμανικούς οργανισμούς ADAC και Stiftung Warentest.

Το πρώτο κάθισμα με ενσωματωμένο αερόσακο που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού έλαβε την καλύτερη διάκριση που έχει δοθεί ποτέ στην κατηγορία του, αποσπώντας μια άνευ προηγουμένου συνολική βαθμολογία 1,5 καθώς και κορυφαία βαθμολογία 0,9 στην ασφάλεια σε περίπτωση σύγκρουσης και 1,2 στη συνολική κατηγορία «ασφάλεια».

«Η προστασία των παιδιών αποτελούσε πάντα πρόκληση. Σε σύγκριση με το σώμα, το κεφάλι τους είναι μεγάλο και βαρύ και δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως, λέει o Franz Peleska Επικεφαλής Ερευνας & Ανάπτυξης προιόντων της CYBEX. «Σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης, το παιδί προστατεύεται από τη μεγάλη επιφάνεια του αερόσακου και κρατιέται εντός της ζώνης ασφαλείας του καθίσματος πριν συμβεί οποιαδήποτε σοβαρή μετατόπιση προς τα εμπρός. Και πάνω από όλα, οι ευαίσθητες περιοχές στο κεφάλι και τον αυχένα παραμένουν άψογα προστατευμένες”

Τα αποτελέσματα των δοκιμών αποδεικνύουν τα πλεονεκτήματα της νέας καινοτομίας του αερόσακου με το CYBEX Anoris T i-Size να λαμβάνει την καλύτερη απόδοση ακόμη και σε σύγκριση με τα συμβατικά καθίσματα με φορά προς τα πίσω. Η πραγματική βαθμολογία των τεστ για την απόδοση σύγκρουσης από τους ADAC, ÖAMTC, Stiftung Warentest και TCS ήταν 0,9 – μια βαθμολογία που δεν είχε ξαναδοθεί ποτέ για κανένα κάθισμα μέχρι και σήμερα.

Το Anoris T i-Size είναι εύκολο στην τοποθέτηση και οι γονείς μπορούν να είναι σίγουροι ότι το έχουν εγκαταστήσει σωστά στο αυτοκίνητο, χάρη στις ενδείξεις LED και τις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη.

Το κάθισμα αυτοκινήτου Αnoris, που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό UN R129/03, είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους από 76 εκατοστά. Ωστόσο, προσαρμόζεται εύκολα καθώς το παιδί μεγαλώνει μέχρι την ηλικία των έξι ετών ή 115 εκατοστά ύψος και μέγιστο βάρος τα 21 κιλά. Οι γονείς μπορούν να προσαρμόσουν το κάθισμα σε τρεις άνετες θέσεις, έτσι ώστε τα παιδιά να κοιμούνται άνετα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CYBEX Anoris T i-Size, κάντε κλικ εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.