Αυτό είναι το best seller plug-in υβριδικό της Ευρώπης

Τη χρονιά που μας πέρασε αναδείχτηκε ως το απόλυτο best-seller της Ευρώπης στα plug-in υβριδικά μοντέλα. Δείτε ποιο είναι!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Kuga

Το Ford Kuga Plug-In Hybrid ήταν το δημοφιλέστερο PHEV μοντέλο ανεξαρτήτως μάρκας σε όλες τις ευρωπαϊκές αγορές το 2021 ξεπερνώντας τον πλησιέστερο αντίπαλό του στην κατηγορία σε ποσοστό άνω από 17%. Οι πωλήσεις των plug-in υβριδικών και αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων συγκέντρωσαν ποσοστό 19% επί των συνολικών πωλήσεων νέων οχημάτων το 2021, συγκριτικά με 21,7% που κατέγραψαν τα μοντέλα με κινητήρα ντίζελ. Την ίδια στιγμή, πάνω από τα μισά Kuga που πωλήθηκαν το 2021 ήταν plug-in υβριδικά ή πλήρως υβριδικά.

Διαβάστε επίσης – Puma ST-Design Line: Νέα ετοιμοπαράδοτη έκδοση

“Δεν είναι όλοι οι πελάτες έτοιμοι να στραφούν απευθείας από ένα βενζινοκίνητο ή πετρελαιοκίνητο όχημα σε ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Γι’ αυτό σχεδιάσαμε το Kuga Plug-In Hybrid ώστε να προσφέρει τα καλύτερα και των δύο κόσμων, και το γεγονός ότι αναδείχτηκε best-seller στην κατηγορία PHEV στην Ευρώπη υποδηλώνει ότι έχουμε τη σωστή συνταγή”, δήλωσε ο Glen Goold, διευθυντής της σειράς Ford Kuga.


Οι οδηγοί του best seller στην Ευρώπη Ford Kuga PHEV εξοικονόμησαν δυνητικά το 2021 εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα αντίστοιχες με αυτές που θα κατέγραφαν σε ένα ταξίδι μετ’ επιστροφής από το Λονδίνο στο Μπουένος Άιρες, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η εταιρεία.

Ανάλυση ανώνυμων δεδομένων από κατόχους Kuga Plug-In Hybrid απ’ όλη την Ευρώπη έδειξε ότι η μέση ετήσια απόσταση που κάλυψαν ήταν κάτι παραπάνω από 10.000 χιλιόμετρα. Σύμφωνα με επίσημες μετρήσεις βάσει του προτύπου WLTP, ένα Kuga Plug-In Hybrid μπορεί να εκπέμπει περίπου 1.110 κιλά λιγότερο CO2 από ένα ισοδύναμο μοντέλο Kuga με βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost που διανύει την ίδια απόσταση.

Διαβάστε επίσης – Ford: Πρώτη στα ελαφριά επαγγελματικά στην Ελλάδα το 2021

Τα δεδομένα αποκάλυψαν επίσης ότι οι οδηγοί του Kuga Plug-In Hybrid είναι πρόθυμοι να διατηρούν το όχημά τους φορτισμένο, με σχεδόν τις μισές από τις φορτίσεις να πραγματοποιούνται τις νυχτερινές ώρες, επωφελούμενοι και από τις χαμηλότερες νυχτερινές χρεώσεις.

Δημοφιλείς επίσης ήταν και οι σύντομες φορτίσεις διάρκειας 1-2 ωρών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε αυτό τον τομέα, η Ford εκτιμά ότι η συχνότητα φόρτισης από τους οδηγούς PHEV οχημάτων θα αυξηθεί περαιτέρω τα προσεχή χρόνια καθώς οι σχετικές υποδομές συνεχίζουν να επεκτείνονται σε όλη την Ευρώπη.

Το ευφυές σύστημα κίνησης του SUV της Ford προσφέρει υψηλή αποδοτικότητα και ευκολία οδήγησης με αμιγώς ηλεκτρική συνολική αυτονομία 57-65 χιλιόμετρα κατά το πρότυπο WLTP, τιμή που διαμορφώνεται στην πόλη στα 71-89 χλμ., επιτρέποντας στους οδηγούς να ταξιδεύουν συχνά μόνο με ηλεκτροκίνηση. Με κατανάλωση ενέργειας από 14,8 kWh/100 χλμ., το Kuga Plug-In Hybrid είναι επίσης οικονομικότερο σε σχέση με βασικούς ανταγωνιστές του, σύμφωνα με τη Ford.

Οι οδηγοί μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν το πρόγραμμα “EV Later” για να εξοικονομούν την ενέργειας της μπαταρίας για μετέπειτα χρήση, δίνοντας τους πλήρη έλεγχο ως προς το πώς και πότε θα την αξιοποιήσουν. Πέραν της φόρτισης από εξωτερική παροχή, το Kuga PHEV μπορεί εν κινήσει να αναπληρώνει αυτόματα ενέργεια μέσω της τεχνολογίας αναγεννητικής φόρτισης που ανακτά την κινητική ενέργεια η οποία συνήθως χάνεται στο φρενάρισμα. Ακόμα και αν η μπαταρία αποφορτιστεί πλήρως, το Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει καλύτερη κατανάλωση καυσίμου από βασικούς ανταγωνιστές, η οποία διαμορφώνεται στα 5,2-6,0 λτ./100 χλμ.

Το Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει επίσης χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε σύγκριση με βασικούς ανταγωνιστές της κατηγορίας του με πιθανή εξοικονόμηση πάνω από 1.800 ευρώ σε μία τυπική περίοδο τριών ετών/60.000 χλμ., χάρη στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας, το μειωμένο κόστος συντήρησης και την υψηλή αξία μεταπώλησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.