Αυτό είναι το best seller τριμήνου στην Ελλάδα – Άφησε πίσω Toyota Yaris και Opel Corsa

Δυνατό ξεκίνημα για το γαλλικό supermini, το οποίο κατάφερε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024 να "σκαρφαλώσει" στην κορυφή της ελληνικής αγοράς...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Citroen C3

Η ολοκλήρωση του πρώτου τριμήνου για το 2024 βρήκε στην κορυφή της ελληνικής αγοράς το Citroen C3. Το γαλλικό supermini κατάφερε να προσπεράσει σε αυτό το διάστημα το περσινό best seller (Opel Corsa), αλλά και το Toyota Yaris που αποτελεί “σταθερά” της ελληνικής αγοράς.

Δείτε επίσης: Το παγκόσμιο best seller της Honda με επιτόκιο 2,9% και 5 χρόνια δωρεάν συντήρηση

Πιο αναλυτικά, μέσα στον Μάρτιο το Citroen C3 ταξινομήθηκε 590 φορές (μερίδιο αγοράς 19,8% στην κατηγορία B). Έτσι, στο διάστημα του πρώτου τριμήνου (Ιανουάριος – Μάρτιος 2024) οι ταξινομήσεις του έφτασαν στις 2.307, επίδοση που το καθιστά απόλυτο best seller ανεξαρτήτου κατηγορίας στην χώρα μας. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το ίδιο διάστημα πέρυσι, το Citroen C3 είχε βρεθεί στην δεύτερη θέση (πίσω από το Corsa) με 2.079 ταξινομήσεις, σύμφωνα με στοιχεία του ΣΕΑΑ.


Το Citroen C3 “πρωταγωνιστεί” σε μια από τις σημαντικότερες κατηγορίες της αγοράς,
όντας διαθέσιμο σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου. Στη βάση της γκάμας συναντάμε ατμοσφαιρικό μοτέρ 83 ίππων, ακολουθεί μία ισχυρότερη επιλογή με turbo κινητήρα 110 ίππων, ενώ από την γκάμα δεν απουσιάζει και η diesel επιλογή με τους 110 ίππους.

Αντίστοιχα, στην πρώτη θέση βρίσκεται και το C3 Enterprise στην κατηγορία
των μικρών VAN το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου με 129 ταξινομήσεις και
μερίδιο αγοράς 55,6%. Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί ότι τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και πενταετή Οδική Βοήθεια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.