Αυτό είναι το επερχόμενο Mazda2 για την αγορά της Ευρώπης

Δεν μοιάζει απλά με το Toyota Yaris, είναι το ίδιο το Yaris! Δείτε τι σκοπεύει να κάνει η Mazda προκειμένου να διευρύνει τη γκάμα της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda2 by Toyota

Τα Rebadged μοντέλα δεν είναι κάτι καινούριο, αφού αρκετές φορές έχουμε δει εταιρείες να παίρνουν το μοντέλο μιας άλλης εταιρείας, να αλλάζουν το σήμα και να το λανσάρουν στην αγορά. Και σήμερα γίνεται κάτι τέτοιο, σε μοντέλα όπως για παράδειγμα τα Suzuki Across και Swace που βασίζονται στα Toyota RAV4 και Corolla αντίστοιχα. Όπως φαίνεται, κάτι τέτοιο συμβαίνει και στην περίπτωση του νέου Mazda2 που θα έρθει στην ευρωπαϊκή αγορά με τον “μανδύα” του ήδη υπάρχοντος Toyota Yaris.

Πρώτη δοκιμή στην Ελλάδα: Suzuki Swace Hybrid E CVT

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που παραθέτουμε δείχνουν ένα Yaris με καλυμμένα τα σήματα, όμως κοιτώντας πιο προσεκτικά είναι εμφανές ότι ακριβώς κάτω από τις μαύρες ταινίες κρύβεται το σήμα της Mazda.


Σε πρόσφατη εκδήλωση, η Mazda είχε γνωστοποιήσει ότι επρόκειτο να χρησιμοποιήσει τις συνεργασίες της προκειμένου να διευρύνει τη γκάμα της στην Ευρώπη. Παράλληλα, προβαίνει σε μία τέτοια κίνηση ώστε να πετύχει τα όρια που θέτει η ευρωπαϊκή ένωση σχετικά με τις εκπομπές ρύπων, μιας και το Toyota Yaris εξοπλίζεται με υβριδικό σύστημα. Το εικονιζόμενο μοντέλο, λοιπόν, είναι αυτό που θα αντικαταστήσει στην αγορά της Ευρώπης το Mazda2 που βρίσκεται στην αγορά από το 2014.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε το μικρό αυτοκίνητο της Mazda να κατασκευάζεται στη βόρεια Γαλλία, μαζί με το Yaris, ενώ οι πωλήσεις του αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο 2022.

Πηγή: autocar.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.