Αυτό είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που επέλεξε ο ΑΔΜΗΕ για τον στόλο του

Δείτε ποιο είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο που επέλεξε για τον εταιρικό του στόλο ο ΑΔΜΗΕ και διαβάστε περισσότερα για αυτή του την επιλογή.

Βρείτε μας στο

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας – ΑΔΜΗΕ Α.Ε., απέκτησε για τον στόλο του συνολικά 14 αυτοκίνητα KΟΝΑ Electric 64 Kwh, τα οποία θα εξυπηρετήσουν ανάγκες μεταφοράς των στελεχών της εταιρείας.

Το ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai διατίθεται με δύο εκδόσεις ηλεκτροκινητήρων (64Kwh και 39Kwh), προσφέροντας στους κατόχους τους ιπποδύναμη 204 και 136 ίππων αντίστοιχα και αστική αυτονομία μέχρι 660 χιλιόμετρα. Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της Hyundai, ξεπέρασε μέσα στο έτος το ορόσημο των 100.000 πωλήσεων παγκοσμίως.

“Στο ηλεκτρικό KONA η Hyundai ενσωματώνει τεχνογνωσία άνω των 30 ετών. Απαντώντας στις απαιτήσεις των καιρών για την κλιματική αλλαγή δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο με κορυφαία χαρακτηριστικά επιδόσεων και αυτονομίας. Η ηλεκτροκίνηση κυριαρχεί στην στρατηγική μας για το 2025 και έχοντας ήδη διευρύνει σημαντικά την ήδη πρωτοπόρα προϊοντική μας γκάμα στοχεύουμε να είμαστε στους τρείς κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή του ΑΔΜΗΕ για επάνδρωση του εταιρικού του στόλου με το ηλεκτρικό KONA” δήλωσε ο κ. Ανδρέας Χριστοφορίδης, Γενικός Διευθυντής της Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου