Αυτό είναι το καλύτερο pick-up για το 2023 – Νικητής για τρίτη φορά!

Μία σημαντική διάκριση για τρίτη φορά στην ιστορία του πέτυχε το δημοφιλές pick-up. Δείτε το επαγγελματικό μοντέλο που αναδείχθηκε διεθνές pick-up...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Ranger

Μία σημαντική διάκριση κατέκτησε το Ford Ranger, μιας και κέρδισε τον τίτλο “International Pick-up Award 2024”. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μιας και είχε επαναληφθεί το 2013 και το 2020. Ο ίδιος τίτλος δόθηκε και στο VW Amarok, μιας και τα δύο μοντέλα κατασκευάζονται από κοινού.

Μετά από επίπονες δοκιμές εντός και εκτός δρόμου στην Ελλάδα νωρίτερα φέτος, η κριτική
επιτροπή του IPUA, παρέδωσε το στέμμα στο Ford Ranger για τρίτη φορά – προσθέτοντας
ένα νέο ρεκόρ στην ιστορία του μοντέλου. Το Ranger – το πιο παγκόσμιο μοντέλο της Ford που αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας στιγμή στην Ευρώπη – αναπτύχθηκε από μηχανικούς και σχεδιαστές στο κέντρο μηχανολογίας της Ford στην Αυστραλία και κατασκευάζεται σε έξι εργοστάσια της Ford σε τέσσερις ηπείρους.

 


Το Ranger είναι το pickup με τις περισσότερες πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο τα τελευταία οκτώ χρόνια και αντιπροσωπεύει σχεδόν το ήμισυ των πωλήσεων όλων των pickup στην Ευρώπη.  Οι εκτός δρόμου ικανότητες του ολοκαίνουργιου μοντέλου, οι αναβαθμισμένες επιδόσεις του στο δρόμο και τα κορυφαία επίπεδα συνδεσιμότητας και τεχνολογίας καθιστούν το Ranger εξίσου δημοφιλές τόσο στους επαγγελματίες όσο και στους ιδιώτες.

Η Ford Pro ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή της να διαθέσει το μοντέλο και σε έκδοση PHEV – το πρώτο pickup με plug-in hybrid σύστημα κίνησης στην Ευρώπη – που συνδυάζει την δυνατότητα ηλεκτροκίνησης με την ευελιξία του Ranger για κάθε είδους εργασία.
Το Ranger επιλέχθηκε ως νικητής από μία κριτική επιτροπή δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου από την Ευρώπη, καθώς και από τη Νότια Αφρική, όπου βρίσκεται το εργοστάσιο της Ford στο Silverton, στο οποίο κατασκευάζεται το Ranger για την ευρωπαϊκή αγορά.

Ο Hans Schep δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που το Ford Ranger αναγνωρίστηκε από την κριτική επιτροπή του IPUA για τρίτη φορά, γεγονός που αποδεικνύει τη διαχρονική του απήχηση ως το αγαπημένο pickup της Ευρώπης τα τελευταία οκτώ χρόνια. Το νέο Ford Ranger διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα εκδόσεων μέχρι σήμερα, προσφέροντας στους πελάτες πολιτισμένη συμπεριφορά στο δρόμο και κορυφαίες ικανότητες εκτός δρόμου, ανάλογα με τις απαιτήσεις τις εργάσιμες ημέρες και τα Σαββατοκύριακα. Είναι έτοιμο για δουλειά και διασκέδαση».

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.