Αυτό είναι το νέο Jeep Avenger 4×4 Concept

Μετά το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό Avenger η Jeep αποκάλυψε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού και το πρωτότυπο Avenger 4x4 Concept.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Jeep Avenger 4x4 concept Παρίσι 2022

Το κλείσιμο της παρουσίασης της Jeep, στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο Παρίσι, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Christian Meunier είχε μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση αφού παρουσιάστηκε στο κοινό και το νέο Avenger 4×4 Concept.

Διαβάστε επίσης: Νέο Jeep Wrangler Willys 4xe. Το όνομα θρύλος επιστρέφει

Σύμφωνα με την Jeep, tο πρωτότυπο 4×4 Concept συνδυάζει το στιλ, τις δυνατότητες και την καινοτομία σε μια σχετικά μικρών διαστάσεων πλατφόρμα, δίνοντας το ξεκάθαρο στίγμα του νέου μέλους που θα ενταχθεί στο προσεχές μέλλον στην οικογένεια των εξηλετρισμένων μοντέλων 4xe της Jeep.


Εξωτερικά το 4×4 Concept φέρει μια σειρά “off-road” χαρακτηριστικών, όπως οι γάντζοι πρόσδεσης, τα φαρδύτερα φτερά και τα ελαστικά με χωμάτινο προσανατολισμό. Τα παραπάνω στοιχεία συνδυάζονται με ακόμα καλύτερη γωνία προσέγγισης (21 μοιρών αντί 20 στο στάνταρ SUV), γωνίες ράμπας και διαφυγής 20 και 34ο μοιρών αντίστοιχα και απόσταση από το έδαφος που υπερβαίνει τα 200 χλστ.

Στο εμπρός μέρος του αμαξώματος υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη προστασία, αλλά και επιπλέον φωτιστικά σώματα. Το καπό έχει δεχθεί ειδική επίστρωση ώστε να εμποδίζει την αντανάκλαση του φωτός, ενώ προστατευτικό φιλμ καλύπτει σχεδόν το σύνολο του αμαξώματος.

Διαβάστε επίσης – Jeep: Νέες διακρίσεις για τους κινητήρες της

Παράλληλα με το Avenger 4×4 Concept παρουσιάζεται και ένα νέο, πρωτότυπο σύστημα πρόσδεσης φορτίου στην οροφή, το οποίο είναι εξαιρετικά ελαφρύ, πρακτικό και ανθεκτικό.

Το νέο ηλεκτρικό concept της αμερικάνικης εταιρείας αντιπροσωπεύει την απόλυτη έκφραση των θρυλικών δυνατοτήτων των μοντέλων της Jeep στη νέα εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης, προσφέροντας ένα συνδυασμό όπου ο αγοραστής επωφελείται από ακόμα καλύτερες εκτός δρόμου δυνατότητες, ακόμα περισσότερη ελευθερία και περισσότερη διασκέδαση και όλα αυτά οδηγώντας σχεδόν σε απόλυτη ησυχία.

“Εδώ στο Παρίσι δείξαμε ότι έχουμε ήδη έτοιμη μια πλήρη γκάμα, νέων, ικανών και εξηλεκτρισμένων οχημάτων 4×4. Όλα αυτά με έναν ξεκάθαρο στόχο: να γίνουμε η νούμερο ένα μάρκα εξηλεκτρισμένων SUV στον κόσμο, καθώς συνεχίζουμε την πορεία μας ώστε να κάνουμε πράξη τη φιλοσοφία μας Zero Emission Freedom.”, δήλωσε σχετικά ο Meunier.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.