Αυτό είναι το νέο κέντρο δοκιμών αυτόνομης οδήγησης της BMW

Το BMW Group γιόρτασε την έναρξη λειτουργίας του Future Mobility Development Center (FMDC), του νέου κέντρου δοκιμών για συστήματα αυτοματοποιημένης οδήγησης στη Τσεχία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα εγκαίνια του FMDC έγιναν παρουσία των Petr Ocko, αναπληρωτή υπουργού Βιομηχανίας και Εμπορίου της Τσεχίας, του Petr Kulhanek, κυβερνήτη της περιοχής Karlovy Vary, της Ilka Hortsmeier, μέλος του δ.σ. του ομίλου BMW, υπεύθυνης Aνθρωπίνων Πόρων και Real Estate και του Frank Weber, μέλος του δ.σ. του ομίλου για την Ανάπτυξη.

Διαβάστε επίσης: Ένα εκατομμύριο BMW X1 “Made in Germany”

Ως η πρώτη εγκατάσταση εξέλιξης του είδους στην κεντρική Ευρώπη, το FMDC, στο οποίο έχουν επενδυθεί 300 εκατ. ευρώ, θα διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη μελλοντική ανάπτυξη της εταιρείας στον τομέα της κινητικότητας. Η πρώην περιοχή εξόρυξης έχει μετατραπεί σε κόμβο καινοτομίας που απασχολεί περισσότερους από εκατό εξειδικευμένους εργαζόμενους.

Το σύνολο των εγκαταστάσεων προσφέρει το καλύτερο περιβάλλον για δοκιμές υψηλής και πλήρως αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης σε πραγματικές συνθήκες, οι οποίες έρχονται να συμπληρώνουν την εικονική προσομοίωση οδηγικών καταστάσεων. Το FMDC στο Sokolov συμπληρώνει το υπάρχον δίκτυο εγκαταστάσεων δοκιμών της BMW μετά από εκείνες στο Aschheim που βρίσκονται στο Μόναχο, στο Miramas στη Γαλλία και στο Arjeplog στη Σουηδία.

Διαβάστε επίσης: H BMW παρουσιάζει τα “έξυπνα” γυαλιά Connected Ride

“Με το νέο μας Κέντρο Ανάπτυξης Μελλοντικής Κινητικότητας, δημιουργήσαμε έναν μοναδικό στο είδος του χώρο δοκιμών, σχεδιασμένο αποκλειστικά για τις ιδιαίτερα απαιτητικές δοκιμές αυτοματοποιημένης οδήγησης και στάθμευσης μέχρι το επίπεδο 4. Σε 6.000 στρέμματα γης, δοκιμάζουμε όλες τις πιθανές συνθήκες οδήγησης με μέγιστη ευελιξία και τεράστια αποτελεσματικότητα: πόλη, επαρχιακό δίκτυο, αυτοκινητόδρομος, καθώς και αυτοματοποιημένη στάθμευση. Το αξιοσημείωτο είναι ότι μπορούμε να εκτελούμε τις ενότητες δοκιμών μας τη μία μετά την άλλη χωρίς διακοπή. Αυτό καθιστά τις δοκιμές μας όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστικές, αξιόπιστες και πελατοκεντρικές”, δήλωσε ο Frank Weber, μέλος του δ.σ. της BMW για την Ανάπτυξη.

Ο νέος χώρος δοκιμών όχι μόνο επιτρέπει τη δοκιμή και την περαιτέρω ανάπτυξη τεχνολογικών καινοτομιών, αλλά αποτελεί επίσης παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο τα υψηλότερα πρότυπα περιβαλλοντικής προστασίας και βιωσιμότητας έχουν ενσωματωθεί και εφαρμόζονται με συνέπεια. Καθ’ όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού και της δημιουργίας του κέντρου δοκιμών, η BMW συνεργάστηκε στενά με μια εξειδικευμένη ομάδα παρακολούθησης οικολογικών κατασκευών.

“Το Κέντρο Ανάπτυξης Μελλοντικής Κινητικότητας και η υποδομή φόρτισης που διαθέτει τροφοδοτούνται με 100% πράσινη ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές. Αυτό είναι ένα ακόμη βήμα προς την απαλλαγή από τον άνθρακα στις εγκαταστάσεις μας σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε σχετικά η Horstmeier.

Εκτός από τη χρήση πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας, ο χώρος είναι εξοπλισμένος με ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης νερού που συλλέγει συστηματικά το νερό της βροχής και το χρησιμοποιεί για το βρέξιμο των επιφανειών στις οποίες πραγματοποιούνται οι δοκιμές.

Η προστασία και η προώθηση της τοπικής βιοποικιλότητας ελήφθησαν επίσης υπόψη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού με συστήματα ελέγχου αμφίβιων να εγκαθίστανται σε όλη την περιοχή για να διασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των ζώων από το πεδίο δοκιμών.

Για την κατασκευή του χώρου χρησιμοποιήθηκαν 2,2 εκατομμύρια κυβικά μέτρα χώματος που προέρχονται από κοντινά ορυχεία. Έτσι, δεν απομονώθηκε πρόσθετη γη, αλλά μια περιοχή που είχε μείνει σε αχρηστία ανακυκλώθηκε για μελλοντική τεχνολογική ανάπτυξη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.