Η BMW παρουσιάζει τα “έξυπνα” γυαλιά Connected Ride

Αυτό που θεωρούνταν επιστημονική φαντασία πριν από μερικά χρόνια γίνεται τώρα πραγματικότητα με τα Smartglasses ConnectedRide που παρουσίασε η BMW.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Smartglasses ConnectedRide

Τα γυαλιά μοτοσικλέτας BMW Smartglasses ConnectedRide φέρνουν την τεχνολογία head-up display στον κόσμο των δύο τροχών, η οποία μας είναι ήδη γνωστή από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας και των αεροσκαφών.

Διαβάστε επίσης: Νέα ηλεκτρική BMW CE 02 για τους δρόμους της πόλης

Τα νέα έξυπνα γυαλιά των Βαυαρών προβάλλουν όλα τα σχετικά δεδομένα στον δεξιό φακό τους, όπως πλοήγηση, ταχύτητα ή σχέση κιβωτίου, απευθείας στο οπτικό πεδίο του αναβάτη σε πραγματικό χρόνο. Έτσι ο αναβάτης μπορεί να πληροφορείται χωρίς να χρειάζεται να πάρει τα μάτια του από τον δρόμο κάτι που ενισχύει τα επίπεδα ασφάλειας κατά την οδήγηση.

Τα Smartglasses ConnectedRide της BMW Motorrad μπορούν να συνδεθούν εύκολα με το smartphone σας μέσω Bluetooth και εφαρμογής. Ο αναβάτης μπορεί να ορίζει τη θέση που θα προβάλλονται τα δεδομένα και οι ρυθμίσεις μπορούν να επιλέγονται πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της οδήγησης μέσω του πολυχειριστηρίου στο τιμόνι της εκάστοτε μοτοσικλέτας των Βαυαρών που υποστηρίζει την τεχνολογία.

Διαβάστε επίσης: Η BMW γιορτάζει την 1.000.00η boxer GS

Εκτός από την εξατομικευμένη διεπαφή χρήστη και την αύξηση της ασφάλειας κατά την οδήγηση, τα γυαλιά της BMW προσφέρουν επίσης υψηλό επίπεδο άνεσης. Ο σχεδιασμός τους και της προβολής των πληροφοριών έχει προσαρμοστεί ώστε να ικανοποιεί τις ειδικές ανάγκες των αναβατών, ενώ είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη, Medium και Large.

Επιπλέον, τα Smartglasses ConnectedRide μπορούν να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν σε πολλά κράνη και σχήματα προσώπου. Αυτό τα καθιστά άνετα στη χρήση ακόμη και σε μακρινές ημερήσιες διαδρομές, ενώ η μπαταρία ιόντων λιθίου προσφέρει έως και δέκα ώρες λειτουργίας.

Η BMW Motorrad παρέχει επίσης δύο σετ πιστοποιημένων φακών UVA/UVB μαζί με το πλαίσιο. Το ένα σετ φακών είναι 85% διαφανές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδικά για κράνη με ενσωματωμένα αλεξήλια. Το άλλο σετ έχει φιμέ φακούς που μετατρέπουν τα smartglasses σε γυαλιά ηλίου.

Για τους αναβάτες που φοράνε γυαλιά οράσεως, οι φακοί μπορούν να λειανθούν και να προσαρμοστούν στην απαιτούμενη οπτική οξύτητα (έως 4 διοπτρίες το πολύ) από οπτικό με τη χρήση ενός προσαρμογέα RX. Για όσους φορούν φακούς επαφής, τα smartglasses μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά. Τα σετ περιλαμβάνουν επίσης μια θήκη γυαλιών και ένα καλώδιο φόρτισης USB.

Τα BMW Motorrad ConnectedRide Smartglasses φέρουν επίσης ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός και ενσωματωμένη οπτική μονάδα για την ασφαλή μεταφορά δεδομένων και την ασφαλή απεικόνιση δεδομένων στην επάνω αριστερή μεριά του δεξιού γυαλιού. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής τους είναι 690 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.