Η BMW γιορτάζει την 1.000.000η boxer GS. Πότε έρχεται η νέα R 1300 GS

Ένα ιστορικό ορόσημο παραγωγής έφτασε η BMW για τις GS με κινητήρα boxer καθώς από τις πύλες του εργοστασίου της βγήκε η 1.000.000η μοτοσικλέτα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
1.000.000 BMW GS με boxer κινητήρα 2023 ορόσημο παραγωγής

Παρόλο που η BMW Motorrad έχει στη γκάμα της μοτοσικλέτες με διαφορετικούς κινητήρες από πλευράς αρχιτεκτονικής, ο boxer θεωρείται το σήμα κατατεθέν των Βαυαρών που κλείνουν φέτος έναν αιώνα ζωής.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για την πρωτότυπη BMW M 1000 XR των 200 ίππων (+video)

Ο boxer κινητήρας, όχι μόνο διαφοροποιεί τις μοτοσικλέτες της BMW από τον ανταγωνισμό αλλά “προσφέρει” τις υπηρεσίες του σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες όπου έχουν μοτοσικλέτα οι Βαυαροί, με αιχμή του δόρατος τη σειρά GS και γενάρχη την R 80 G/S που έκανε την εμφάνισή της πριν από τέσσερεις και πλέον 10ετίες και δημιούργησε μια ολόκληρη κατηγορία.


Σύμφωνα με την BMW το ορόσημο παραγωγής έγινε στις 21 Ιουνίου, με την 1.000.000ή GS με κινητήρα boxer να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της στο Βερολίνο-Σπαντάου. Ήταν μία BMW R 1250 GS Triple Black Style (φωτογραφία), μια από τις τελευταίες R 1250 GS που βλέπουν το φως της παραγωγής καθώς τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η BMW θα παρουσιάζει την ολοκαίνουργια γενιά της μεγάλης adventure μοτοσικλέτας της, την R 1300 GS.

Διαβάστε επίσης: Η BMW αποκαλύπτει τη νέα R 18 Roctane

Συγκεκριμένα η νέα BMW R 1300 GS θα αποκαλυφθεί στις 28 Σεπτεμβρίου κατά την τελετή εγκαινίων του BMW Motorrad Welt στο Βερολίνο, στη νέα “καρδιά της μάρκας”, όπως την αποκαλούν οι Βαυαροί, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εργοστάσιο τους στο Βερολίνο-Σπαντάου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την τελετή εγκαινίων μέσω livestream στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης του BMW Group και της BMW Motorrad. Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2023, το BMW Motorrad Welt στο Βερολίνο θα είναι στη συνέχεια ανοιχτό για όλους τους επισκέπτες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.