Αποκάλυψη για την πρωτότυπη M 1000 XR των 200 ίππων (+videos)

Η BMW παρουσίασε τη νέα κορυφαία έκδοση "M" της 1000 XR που αποκαλύφθηκε στο κοινό σε μορφή πλήρως λειτουργικού πρωτότυπου και θα μπει σύντομα στην παραγωγή.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW M 1000 XR 2023 πρωτότυπο

“Με την πρωτότυπη M 1000 XR, δίνουμε μία πρώτη γεύση από το τρίτο μοντέλο M της BMW Motorrad στην επετειακή χρονιά μας. Έχουμε εξελίξει την M 1000 XR, εν συντομία M XR, με βάση τα τρέχοντα μοντέλα S 1000 XR, S 1000 RR και M 1000 RR, ως μια σπορ μοτοσυκλέτα μεγάλων αποστάσεων με υψηλή αυτονομία και δυναμική συμπεριφορά supersport κατασκευής, που είναι κατάλληλη για το δρόμο αλλά και την πίστα”, δήλωσε σχετικά με τη νέα και πανίσχυρη έκδοση της 1000 XR ο Dominik Blass, product manager των Βαυαρών.

Διαβάστε επίσης: Έτσι δοκιμάζει το BMW Group τα φώτα του

Το γράμμα M είναι παγκοσμίως συνώνυμο της αγωνιστικής επιτυχίας καθώς και της γοητείας που εκπέμπουν τα μοντέλα υψηλών επιδόσεων της BMW και απευθύνεται σε πελάτες με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις για επιδόσεις, αποκλειστικότητα και εξατομικευμένο στυλ.


Η BMW Motorrad εισήγαγε ήδη το 2019 την επιτυχημένη στρατηγική της γκάμας αυτοκινήτων M για τις μοτοσικλέτες της και από τότε προσφέρει ειδικό εξοπλισμό M και αξεσουάρ M Performance. Τα επόμενα χρόνια παρουσιάστηκαν τα δύο πρώτα ανεξάρτητα μοντέλα M της BMW Motorrad, με τη μορφή της M RR και της M R.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για την BMW R 12 nineT

Τιμώντας την επέτειο των 100 χρόνων της BMW Motorrad και μία παράδοση σχεδόν ενός αιώνα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, η πρωτότυπη M 1000 XR αποτελεί πρόγευση μιας supersport μοτοσυκλέτας που διαχειρίζεται άριστα κάθε είδους χρήση: στον επαρχιακό δρόμο, σε μεγάλες αποστάσεις και στην πίστα με την ίδια αυτοπεποίθηση σε επίπεδο απόδοσης που μέχρι τώρα ήταν άγνωστη σε αυτή την κατηγορία, σύμφωνα με τους Βαυαρούς.

Ως βάση χρησιμοποιείται ο τετρακύλινδρος κινητήρας της supersport μοτοσικλέτας BMW S 1000 RR, ο οποίος διαθέτει την τεχνολογία μεταβλητού χρονισμού και βύθισης των βαλβίδων BMW ShiftCam. Με απόδοση πάνω από 200 ίππους, βάρος 223 κιλά με γεμάτο ρεζερβουάρ και τεχνολογία πλαισίου, αεροδυναμική και ηλεκτρονικά ελέγχου σχεδιασμένα να αποδίδουν το ίδιο καλά για χρήση υψηλών επιδόσεων στο δρόμο, σε διαδρομές μεγάλων αποστάσεων και γρήγορους γύρους στην πίστα, η νέα M XR πιέζει τα όρια της κατηγορίας της προς τα πάνω.

Περαιτέρω μείωση του βάρους και ακόμη πιο δυναμική συμπεριφορά μπορούν να επιτευχθούν με το M Competition Package, το οποίο διατίθεται ως προαιρετικός εργοστασιακός εξοπλισμός. Η τελική ταχύτητα του πρωτότυπου M XR είναι περίπου 280 χλμ./ώρα σύμφωνα με τη BMW.

Η εξέλιξη της αεροδυναμικής αποτέλεσε βασικό στοιχείο των προδιαγραφών για την ανάπτυξη του πρωτότυπου M XR. Η νέα M XR απέκτησε winglets με στόχο να εξασφαλίσει επιπλέον σταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες. Οι μικρές αεροτομές εξυπηρετούν κατά κύριο λόγο την επίτευξη της καλύτερης δυνατής επαφής μεταξύ των τροχών και του οδοστρώματος -ειδικά κατά την επιτάχυνση σε υψηλές ταχύτητες.

Το πρόσθετο φορτίο που ασκείται στον εμπρός τροχό εξουδετερώνει την τάση ανύψωσής του κατά την επιτάχυνση, με αποτέλεσμα το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης να παρεμβαίνει λιγότερο. Έτσι περισσότερη κινητήρια ισχύς μετατρέπεται σε επιτάχυνση με αποτέλεσμα ο αναβάτης να επιτυγχάνει ταχύτερο χρόνο στην πίστα.

Όπως η M RR και η M R, η νέα M XR διαθέτει φρένα M. Αυτά αναπτύχθηκαν με βάση την εμπειρία που αποκτήθηκε από τα αγωνιστικά φρένα στις εργοστασιακές αγωνιστικές μοτοσικλέτες της BMW στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Οι δαγκάνες των φρένων M διαθέτουν μπλε ανοδιωμένη επίστρωση σε συνδυασμό με το διάσημο λογότυπο M.

Η BMW θα δημοσιεύσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα M 1000 XR τους επόμενους μήνες όταν θα αποκαλυφθεί λογικά και η μοτοσικλέτα παραγωγής, η οποία δεν αναμένεται να έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με το πρωτότυπο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.