Αποκάλυψη για την BMW R 12 nineT

Η BMW παρουσίασε τη νέα R 12 nineT, την διάδοχο της R nineT, η οποία λανσαρίστηκε πριν από δέκα χρόνια με την ευκαιρία της 90ής επετείου ων Βαυαρών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW R 12 nineT 2023

Η BMW παρουσίασε τη νέα R 12 nineT στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 100 χρόνια κατασκευής μοτοσικλετών από της εταιρεία με τη νέα roadster μοτοσικλέτα να έρχεται με πολλές αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η BMW M5 E39 κοστίζει πολύ περισσότερο από μία καινούργια

Ο αριθμός “12” στην ονομασία του μοντέλου αναφέρεται στην χωρητικότητα του boxer κινητήρα, όπως συμβαίνει με πολλά μοντέλα στην ιστορία της BMW Motorrad – και αντίστοιχα με τη σημερινή R 18.


Ακόμη περισσότερο από την προκάτοχό της, η νέα R 12 nineT συνδυάζει τον boxer κινητήρα και το ρετρό στιλ με καινοτόμες τεχνολογίες και μία αρθρωτή φιλοσοφία που προσφέρει στον αναβάτη ένα μέγιστο αριθμό επιλογών εξατομίκευσης. Σύμφωνα με τους Βαυαρούς η καθαρόαιμη, κλασική εμφάνιση και η προσοχή στη λεπτομέρεια βρέθηκαν στην κορυφή της ατζέντας στη φάση σχεδιασμού της μοτοσικλέτας.

Διαβάστε επίσης: Η BMW φέρνει το live ποδόσφαιρο στη νέα Σειρά 7

Ο Edgar Heinrich, επικεφαλής Σχεδίασης της BMW Motorrad σχολιάζει σχετικά: “Η σχεδιαστική γλώσσα ορίζεται από την καθαρή γραμμή ρεζερβουάρ/σέλας/ουράς, στο στυλ της παραδοσιακής /5 ή της θρυλικής R 90 S της δεκαετίας του ’70. Με την πρώτη ματιά, γίνεται αντιληπτό ότι το ρεζερβουάρ από μόνο του είναι ένα κλασικό χαρακτηριστικό BMW boxer, με χαρακτηριστική κυρτότητα στο κάτω άκρο και κλασική επαφή με τα γόνατα. Η νέα R 12 NineT διαθέτει επίσης πλευρικά καλύμματα στην περιοχή του τριγώνου του πλαισίου με αυθεντική εμφάνιση Roadster – άλλη μια αναφορά στις μοτοσικλέτες BMW της δεκαετίας του ’70”.

Η ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια είναι επίσης εμφανής στο επανασχεδιασμένο εμπρός φτερό, στον κύριο προβολέα LED με το μαύρο περιμετρικό φως και στα δύο στρογγυλά όργανα που παραπέμπουν στο παραδοσιακό στιλ άλλων εποχών. Με γνώμονα το customizing, η νέα R 12 nineT διαθέτει επίσης μια μονάδα πίσω φώτων LED ενσωματωμένη στη σέλα, η οποία καθιστά πλέον εύκολη την υλοποίηση μιας “κοντής ουράς”.

Προς το παρόν η BMW δεν ανακοινώνει περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας, που φέρεται να έχει σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά τόσο στον τομέα του κινητήρα όσο και σε εκείνους του πλαισίου, των αναρτήσεων και των φρένων. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά κατά την πλήρη παρουσίαση της R 12 nineT , η οποία αναμένεται εντός της χρονιάς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.