Νέα ηλεκτρική BMW CE 02 για τους δρόμους της πόλης

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW CE 02 ηλεκτρική μοτοσικλέτα

Η νέα  ηλεκτρική BMW CE 02 έρχεται περίπου δύο χρόνια μετά το scooter CE 04, συνεχίζοντας έτσι την επέκταση της γκάμας των Βαυαρών προς ένα εξηλεκτρισμένο δίτροχο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Η BMW γιορτάζει την 1.000.000η boxer GS. Πότε έρχεται η νέα R 1300 GS

Η CE 02 απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς αναβάτες και όλους εκείνους που θέλουν να κινούνται με άνεση στο αστικό περιβάλλον έχοντας ως προτεραιότητα την ευελιξία. Οι μεγάλοι τροχοί το καθιστούν στιβαρό και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν διασκεδαστική οδήγηση σε πολλά εδάφη.

Η μικρή μοτοσυκλέτα χωρίς κιβώτιο σχέσεων θα είναι διαθέσιμη ως «50άρι» αλλά και «125» και έτσι μπορεί να οδηγηθεί από κατόχους διπλώματος κατηγορίας ΑΜ και A1 αντίστοιχα, αλλά και από οδηγούς αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για την πρωτότυπη M 1000 XR των 200 ίππων (+videos)

Στην έκδοση ΑΜ η ισχύς περιορίζεται στους πέντε (5) ίππους με την τελική να φτάνει στα 45 χλμ./ώρα, ενώ στην ανοιχτή έκδοση η ισχύς φτάνει στους 15 ίππους που είναι και το όριο της κατηγορίας διπλώματος Α1. Εκτός από την τελική ταχύτητα των 95 χλμ./ώρα, η αυτονομία ξεπερνά, σύμφωνα με τη BMW , τα 90 χλμ.

Το βάρος της CE 02 βρίσκεται στα 132 (έκδοση 11 kW) ή 119 κιλά (έκδοση 4 kW), ενώ το ύψος της σέλας μόλις είναι 750 χλστ. και στις δύο εκδόσεις και δίνει τη δυνατότητα και σε κοντύτερους αναβάτες να νιώσουν άνετα.

Το ηλεκτρικό μοτέρ φέρει δύο riding modes “Flow” και ” Surf “, ενώ το πρόγραμμα λειτουργίας “Flash” διατίθεται προαιρετικά, ως στοιχείο γνήσιου εξοπλισμού της BMW Motorrad. Το “Flow” προσφέρει τη βέλτιστη ρύθμιση για χρήση στην αστική κυκλοφορία, ενώ το “Surf” προσφέρει μια δυναμική εμπειρία οδήγησης πέρα από την πολύβουη κίνηση της πόλης. Η λειτουργία “Flash” είναι επίσης διαθέσιμη ως σπορ και δυναμική προσθήκη στη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού Highline και ως γνήσιο αξεσουάρ της BMW Motorrad.

Το νέο BMW CE 02 διαθέτει στάνταρ έναν εξωτερικό φορτιστή με ισχύ φόρτισης 0,9 kW, ο οποίος επιτρέπει τη γρήγορη και άνετη φόρτιση σε στάνταρ οικιακές πρίζες. Ακόμα ταχύτερη φόρτιση προσφέρει ο ταχυφορτιστής ισχύος 1,5 kW, ο οποίος διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό.

Όσον αφορά το πλαίσιο, το νέο BMW CE 02 βασίζεται σε ένα στρεπτικά άκαμπτο διπλό, κλειστό πλαίσιο από ατσάλινους σωλήνες. Μπροστά υπάρχει τηλεσκοπικό πιρούνι, ενώ πίσω χρησιμοποιείται ένα μονόμπρατσο ψαλίδι και ένα αμορτισέρ, χωρίς μοχλικό.

Τα φαρδιά ελαστικά είναι τοποθετημένα σε χυτούς τροχούς ελαφρού κράματος που θυμίζουν δισκόπλακες, ενώ τα δισκόφρενα εξασφαλίζουν ασφαλή επιβράδυνση εμπρός και πίσω. Το ABS λειτουργεί μόνο στον εμπρός τροχό.

Μία ευανάγνωστη οθόνη TFT 3,5 ιντσών ενημερώνει τον οδηγό για όλες τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεται, ενώ στον εξοπλισμό υπάρχει και υποδοχή USB-C που επιτρέπει τη φόρτιση smartphone.

Κάνοντας χρήση της εφαρμογής BMW Motorrad Connected, το smartphone δείχνει τον προβλεπόμενο χρόνο ολοκλήρωσης της φόρτισης χάρη στη δικτύωση μέσω Bluetooth, όπως και στο CE 04. Είναι επίσης δυνατή η καταγραφή των διαδρομών σας μέσω της εφαρμογής.

Η CE 02 φέρει επίσης σύστημα ευστάθειας ASC (Automatic Stability Control), αλλά και σύστημα ανάκτησης ηλεκτρικής ενέργειας, ηλεκτρική όπισθεν, ενώ το σύστημα εκκίνησης είναι keyless.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.