Αυτό είναι το νέο Mitsubishi Colt – Δείτε που θα κατασκευάζεται (+video)

Έπειτα από 9 χρόνια, το όνομα Mitsubishi Colt επιστρέφει στην Ευρώπη! Δείτε με ποιους κινητήρες έρχεται και που θα κατασκευάζεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Colt

Έπειτα από μία παύση 9 ετών, το Mitsubishi Colt επιστρέφει στην ευρωπαϊκή αγορά με την 7η γενιά του. Πρόκειται για ένα μοντέλο που βασίζεται στη πλατφόρμα CMF-B των Renault, Nissan και Mitsubishi. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά και ασφαλώς να δούμε που θα κατασκευάζεται!

Στο εμπρός τμήμα του νέου Mitsubishi Colt βλέπουμε LED σώματα, τα οποία εκτείνονται προς τα κάτω, ενώ εκτεταμένη είναι και η χρήση χρωμίου στην μάσκα. Στο καπό βλέπουμε έντονα “νεύρα” που τονίσουν την δυναμική εικόνα, ενώ πηγαίνοντας προς τα πίσω συναντάμε ολογράφως το όνομα της ιαπωνικής εταιρείας. Στο εσωτερικό, το περιβάλλον είναι σύγχρονο και “ψηφιακό”, με την κεντρική οθόνη αφής να έχει μέγεθος από 7 έως 9,3 ίντσες, ανάλογα με την έκδοση.

Δύο κινητήρες βενζίνης και μία full-hybrid επιλογή
Το νέο Mitsubishi Colt θα συνοδεύεται από μία πλήρως υβριδική έκδοση και από δύο εκδόσεις με βενζινοκινητήρα 1,0 λτ. Στην πρώτη περίπτωση, το υβριδικό Colt HEV θα συνδυάζει μοτέρ 1,6 λτ. βενζίνης με δύο ηλεκτροκινητήρες, μία μπαταρία χωρητικότητας 1,2 kWh και αυτόματο κιβώτιο. Βασική επιλογή αποτελεί η έκδοση με ατμοσφαιρικό κινητήρα 1,0 λτ. και χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, ενώ υπάρχει και turbo κινητήρας βενζίνης 1,0 λτ. με χειροκίνητο σασμάν 6 σχέσεων.


Το νέο Mitsubishi Colt θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στην Προύσα της Τουρκία και έχει προγραμματιστεί να βρίσκεται στις εκθέσεις της Mitsubishi Motors στην Ευρώπη από αυτόν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.