Αυτό είναι το νέο Mitsubishi L200 – Τρεις diesel κινητήρες με έως 204 ίππους (+video)

Ολοκληρωτικά ανανεωμένο και αποκλειστικά διαθέσιμο με diesel κινητήρες. Αυτό είναι το νέο Mitsubishi L200 και θα προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi L200

Στην αποκάλυψη της νέας γενιάς MItsubishi L200 προχώρησαν οι Ιάπωνες, με το δημοφιλές pick-up να έρχεται αρχικά συνοδευόμενο από τρεις diesel κινητήρες και τρεις επιλογές αμαξώματος. Πάμε να το γνωρίσουμε πιο αναλυτικά!

Όπως βλέπετε στις πρώτες, επίσημες εικόνες, το Mitsubishi L200 ενσωματώνει μία εντελώς ανασχεδιασμένη μάσκα που θυμίζει τα μοντέλα της υπόλοιπης γκάμας. Προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος (ανάλογα με το μέγεθος της καμπίνας), ενώ “πατά” σε νέο πλαίσιο τύπου σκάλας.

Τα εμπρός φωτιστικά σώματα χωρίζονται σε δύο τμήματα, ενώ η εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκληρώνεται με πλαϊνά σκαλοπάτια και προστατευτικά μέρη στο κάτω τμήμα του αμαξώματος. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι προστίθεται στην χρωματική παλέτα ακόμα μία επιλογή που ονομάζεται “Yamabuki Orange Metallic”.


Από την άλλη, το εσωτερικό είναι υπερσύγχρονο και ποιοτικό. Εκτός των άλλων, βλέπουμε μία οθόνη αφής στο κέντρο, ενώ στο κεντρικό τούνελ υπάρχει περιστροφικός διακόπτης μέσω του οποίου επιλέγεται ένα εκ των επτά διαθέσιμων προγραμμάτων οδήγησης. Εννοείται ότι υπάρχει πληθώρα off-road βοηθημάτων, δυνατότητα κλειδώματος διαφορικού, αλλά και κιβώτιο με “αργά”.

Τρεις κινητήρες πετρελαίου
Το νέο Mitsubishi L200 διατίθεται αρχικά με τρεις εκδόσεις κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λτ., όλοι τροφοδοτούνται με πετρέλαιο. Στη βάση της γκάμας βρίσκεται η επιλογή 150 ίππων με 330 Nm ροπής, ακολουθεί η έκδοση με 184 ίππους και 430 Nm ροπής, ενώ η κορυφαία έκδοση αποδίδει 204 ίππους και 470 Nm ροπής. Η κίνηση περνά και στους τέσσερις τροχούς είτε μέσω χειροκίνητου, είτε μέσω αυτόματου σασμάν έξι σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.