Αυτό είναι το σπορ μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο

Στον κόσμο των σπορ αυτοκινήτων υπάρχει ένα μοντέλο που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να κυριαρχήσει στις παγκόσμιες πωλήσεις τα τελευταία 10 χρόνια.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
το σπορ μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως 2023 Ford Mustang
License expires -------------------------- IN PERPETUITY License scope -------------------------- A - Earned editorial, press releases, press kits B - All non-broadcast digital and online media C - All non-broadcast digital and online media, plus Retail and POS (showrooms, events etc) D - All print media (newspaper, magazine etc) Copyright and image rights -------------------------- This content is solely for editorial use and for providing individual users with information. Any storage in databases, or any distribution to third parties within the scope of commercial use, or for commercial use is permitted with written consent from Ford of Europe GmbH only.

Συνολικά τα τελευταία 10 χρόνια, η Ford Mustang – η οποία γιορτάζει τα 59α γενέθλιά της – είναι το σπορ αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο, σύμφωνα με την ανάλυση της Ford που αφορά στοιχεία ταξινομήσεων από την S&P Global Mobility.

Διαβάστε επίσης – Νέο Ford Explorer: Σύμφωνο με την αμερικάνικη παράδοσή του

Σύμφωνα με τα εσωτερικά στοιχεία της Ford, οι Ηνωμένες Πολιτείες εξακολουθούν να έχουν τα πρωτεία στη ζήτηση της Mustang, σε ποσοστό 78% επί των παγκόσμιων πωλήσεων. Άλλες αγορές όπου καταγράφηκε ανοδική τάση στις πωλήσεις της Mustang το 2022 είναι η Γερμανία (+17,0%), η Μ. Βρετανία (+14,4%), η Ελβετία (+14,9%) και η Μέση Ανατολή, αντίστοιχα με αύξηση +7,4%.

Η ολοκαίνουργια, έβδομη γενιά της Ford Mustang 2024 προσθέτει ένα ακόμη κεφάλαιο σε ένα εμβληματικό μοντέλο. Είναι διαθέσιμη με δύο νέους κινητήρες – έναν EcoBoost 2,3 λίτρων και τον ισχυρότερο V8 Coyote 5,0 λίτρων της Mustang GT.

Διαβάστε επίσης: Ποιας εταιρείας τα μοντέλα θα βγαίνουν μόνα τους από τη γραμμή παραγωγής;

Επιπλέον, προσφέρει μια ολοκαίνουργια λειτουργία με την ονομασία Remote Rev, η οποία παρέχει τη δυνατότητα να ανεβάζει κανείς τις στροφές του κινητήρα από απόσταση μέσω του key fob, καθώς και το νέο, προαιρετικό Electronic Drift Brake, που μπορεί να μετατρέψει γρήγορα έναν αρχάριο σε επαγγελματία του drifting, όπως ο Vaughn Gittin Jr.

Η Mustang Dark Horse επεκτείνει τη γκάμα ως το πρώτο νέο μοντέλο επιδόσεων από τότε που παρουσιάστηκε η Mustang Bullitt το 2001 και στοχεύει να αποτελέσει νέο σημείο αναφοράς για τις επιδόσεις σε δρόμο και πίστα. Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από μία Mustang με “απειλητική” εμφάνιση και έναν ειδικά τροποποιημένο V8 κινητήρα με χωρητικότητα 5,0 λίτρων που αποδίδει 500 ίππους.

“Η δέσμευσή μας να εξυπηρετούμε την παγκόσμια κοινότητα της Mustang, από την Ατλάντα μέχρι την Αδελαΐδα και πέρα από αυτήν, είναι αυτή που χάρισε στη Mustang την τιμή να είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις σπορ αυτοκίνητο στον κόσμο για 10 χρόνια συνολικά”, δηλώνει σχετικά με την εμπορική επιτυχία του μοντέλου ο Dave Bozeman, αντιπρόεδρος του τμήματος Enthusiast Vehicles της Ford Blue και του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών της Ford.

Η Mustang έβδομης γενιάς θα πωλείται σε περισσότερες από 100 αγορές σε όλο τον κόσμο, με τις πωλήσεις να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι στη Β. Αμερική.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.