Αυτό είναι το νέο, ελληνικό site της Mazda

Το ελληνικό site της Mazda ανανεώθηκε, έγινε πιο πλούσιο και μπορούμε πλέον να πλοηγηθούμε με περισσότερη ευκολία σε αυτό.

Βρείτε μας στο

Η Mazda εδώ και μερικούς μήνες έχει επιστρέψει στην χώρα μας και πλέον παρουσίασε και το ανανεωμένο της site, το οποίο πλέον μπορούμε όλοι μας να επισκεφθούμε.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο Mazda ήταν… μοτοσυκλέτα

Το νέο, ανανεωμένο site www.mazda.gr είναι ήδη στον αέρα με σύγχρονη και λιτή σχεδίαση και σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις πλοήγησης. Το site Mazda είναι απόλυτα φιλικό ως προς το σχεδιασμό, τις δυνατότητες και την παρουσίαση των πληροφοριών.

Οι οθόνες παρουσίασης περιεχομένου προσαρμόζονται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή κινητού τηλεφώνου (responsive design) και σε συνδυασμό με τις εμπλουτισμένες multi-media δυνατότητες, παρέχουν ένα πολύ πιο φιλικό περιβάλλον στο χρήστη.

Η καινούργια ιστοσελίδα της Mazda διαθέτει πλούσιο φωτογραφικό υλικό και πολλές θεματικές ενότητες.

Οι βασικές ενότητες είναι :

  • Μοντέλα, με πληροφορίες για το χαρακτήρα του κάθε αυτοκινήτου, την τεχνολογία του, τη σχεδίαση, τις βραβεύσεις, τις διαθέσιμες εκδόσεις, τιμοκατάλογο και φυλλάδιο με τεχνικές πληροφορίες και πληροφορίες εξοπλισμών.

  • Προσφορές, με όλες τις τρέχουσες προσφορές που ισχύουν για τα μοντέλα μας.

  • Κάτοχοι Mazda, με σημαντικές πληροφορίες για το after sales όπως συντήρηση και εγγυήσεις

  • Νέα, που περιλαμβάνει όλα τα Δελτία Τύπου

  • Γιατί να επιλέξετε τη Mazda, μια πληθωρική κατηγορία που περιλαμβάνει την καινοτομία, τεχνολογία, ασφάλεια, σχεδίαση, Drive Together, Skyactiv-X, 100 χρόνια Mazda, πρωτότυπα αυτοκίνητα και κληρονομιά.

Φυσικά υπάρχουν και οι απαραίτητες φόρμες επικοινωνίας όπως

  • Ζητήστε Προσφορά

  • Test Drive

Καθώς και οι ενότητες

  • Εύρεση Αντιπροσώπου και 

  • Προϊοντικά Φυλλάδια.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr