Αυτό είναι το νέο μοντέλο που ετοιμάζει η BMW

Απέχουμε ακόμη από την επίσημη εμφάνισή του νέου μοντέλου της BMW, όμως η βαυαρική μάρκα άρχισε να ετοιμάζει το έδαφος για αυτό. Δείτε την πρώτη του επίσημη εικόνα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Αυτή η εικόνα που βλέπουμε πιο πάνω, είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία της νέας BMW Σειρά 2 Gran Coupe, η οποία θα είναι έτοιμη στα τέλη του 2019 και θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στην ερχόμενη έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Η πρώτη αυτή εικόνα δεν είναι καθόλου αποκαλυπτική, καθώς το μόνο που μας αφήνει να δούμε είναι λίγο από το πίσω μέρος του τετράθυρου, κουπέ αμαξώματος. Σε αυτό διακρίνεται η πίσω κολόνα με την έντονη κλίση, το ιδιαίτερο τελείωμα της γυάλινης επιφάνειας, η απουσία πλαισίου παραθύρων στην πόρτα, η διακριτική αεροτομή και το πίσω LED φωτιστικό σώμα, στο οποίο σβήνει το χαρακτηριστικό πλευρικό νεύρο.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου της BMW, η Σειρά 2 Gran Coupe θα φέρνει νέα στοιχεία εξατομίκευσης, αισθητικής και… συναισθηματικής προσέγγισης, στην πολυτελή compact κατηγορία, ενώ θα είναι ένα παγκόσμιο αυτοκίνητο.

Η νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe θα είναι προσθιοκίνητη καθώς θα βασίζεται στο ίδιο πάτωμα με με την επερχόμενη BMW Σειρά 1, ενώ θα εφοδιάζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Κάτω από το καπό της θα βρίσκονται τα γνωστά και από τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας, μηχανικά σύνολα 1.5 λτ. και 2.0 λτ. Φυσικά στο μέλλον, θα ακολουθήσει και έκδοση M με επιθετικότερη εμφάνιση, κορυφαίο στήσιμο και ανάλογες επιδόσεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr