Αυτό είναι το πιο ακραίο Suzuki Swift ever!

Με ένα άκρως δυναμικό φρεσκάρισμα για το μοντέλο της, αλλά σε πρωτότυπη μορφή, η Suzuki παρουσίασε στην Ταϋλάνδη το Swift Extreme Concept.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Swift Extreme Concept 2019

Το Suzuki Swift Extreme Concept είναι σχεδιαστικά μάλλον η πιο ακραία επίσημη έκδοση του μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας που έχει παρουσιαστεί ποτέ.

Δύσκολο να μην προσέξει κανείς τις αλλαγές στις οποίες έχει προχωρήσει η Suzuki σε αυτό το concept και έναντι των υπαρχόντων εκδόσεων του Swift, ειδικά σε αυτό το λευκό χρώμα με τις σκουρόχρωμες λεπτομέρειες να κάνουν αντίθεση.

Η “πολεμική” διάθεση του Extreme Concept ξεκινά ήδη από το εμπρός μέρος που έχει προσεχθεί ιδιαιτέρως. Το μάτι πέφτει αρχικά στο φουσκωμένο καπό με τους μεγάλους αεραγωγούς που υπονοεί ότι κάτι διαφορετικό γίνεται κάτω από αυτό. Συνέχεια έχουμε στον προφυλακτήρα με τους νέους αεραγωγούς και το μεγάλο splitter στο κάτω μέρος.

Φυσικά δεν γίνεται να μην προσέξει κανείς τους εξογκωμένους θόλους των τροχών που έχουν “συμπαρασύρει” και τις πόρτες, με τους θόλους να ενώνονται νοητά μεταξύ τους με τις ίδιου χρώματος ποδιές.

Suzuki Swift Extreme Concept 2019

Η ολοκλήρωση του Extreme Concept έρχεται στο πίσω μέρος με τον επίσης ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα αλλά και τις δύο αεροτομές, μια στη μέση και μια μεγαλύτερη στο πάνω μέρος της πίσω πόρτας. Οι μεγάλων διαστάσεων ζάντες αλουμινίου με τα επτά διπλά μπράτσα ολοκληρώνουν αυτή την ενδιαφέρουσα εικόνα με τις racing επιρροές.

Τα κατάμαυρα τζάμια φρόντισαν να μην υπάρχει πρόσβαση στο εσωτερικό του αγριεμένου Swift, ένας τομέας που οι άνθρωποι της Suzuki φαίνεται να μην έδωσαν βάση.

Οι Ιάπωνες παράλληλα δεν προχώρησαν σε λεπτομέρειες κατά την παρουσίαση του μοντέλου αναφορικά με τις βλέψεις τους για μια έκδοση παραγωγής ή για διάθεση του συγκεκριμένου κιτ προαιρετικά. Διαφορές σε αναρτήσεις και κινητήρα έναντι των εκδόσεων του Swift που γνωρίζουμε σήμερα επίσης δεν έγιναν γνωστές.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]