Αυτό είναι το πρώτο αυτόνομο της GM

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό, αυτόνομο αυτοκίνητο παρουσίασε η General Motors. Θέμα χρόνου να το δούμε στους δρόμους το κοινόχρηστο Cruise Origin!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν ήδη αρχίσει να κατακλύζουν την αγορά με πλήρως αυτόνομα αυτοκίνητα. Η αρχή για την General Motors γίνεται με την επίσημη παρουσίαση του «Cruise Origin».

Πρόκειται για ένα τετραθέσιο αυτοκίνητο που θα μεταφέρει επιβάτες σε αστικό περιβάλλον. Το μελλοντικό σχέδιο της συγκεκριμένης αυτοκινητοβιομηχανίας είναι να παρέχει στους πολίτες ένα όχημα που θα εκτελεί μεταφορές εντός της πόλης. Έτσι οι επιβάτες θα  απαλλάσσονται από την ταλαιπωρία της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην άνεση των επιβατών, γι’ αυτό υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στις σειρές των καθισμάτων. Επιπλέον, το άνοιγμα των πορτών βρίσκεται κοντά στο έδαφος και είναι τρεις φορές μεγαλύτερο από ένα συμβατικό αυτοκίνητο.

Για τη μεγιστοποίηση της ασφάλειας, οι πόρτες κινούνται στο διαμήκη άξονα του οχήματος προκειμένου να προστατεύονται πεζοί και ποδηλάτες που διέρχονται από το σημείο. Ταυτόχρονα υπάρχουν αισθητήρες που καλύπτουν εύρος 360 μοιρών γύρω από το αυτοκίνητο. Έτσι το Cruise Origin «αντιλαμβάνεται» εμπόδια που δε θα ήταν αντιληπτά σε συνθήκες έντονης βροχόπτωσης ή ομίχλης.

Πληροφορίες για την ισχύ δεν έχουν δοθεί από τους κατασκευαστές αλλά είναι γνωστό ότι δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοπιστία. Ενδεικτικά, το αυτόνομο όχημα θα έχει διάρκεια ζωής που αντιστοιχεί σε 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Ταυτόχρονα θα εξοικονομεί σχεδόν 4.500 ευρώ ανά έτος από το εισόδημα των χρηστών.

Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αν και δεν ενδιαφέρει τον χρήστη, αφού θα επωμίζεται μόνο το κόστος μεταφοράς. Αναμένουμε την ημερομηνία έναρξης των πωλήσεων αλλά και τη νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέψει την κυκλοφορία των αυτόνομων οχημάτων σε όλες τις χώρες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.