Αυτό το Suzuki Jimny είναι ο “βασιλιάς” του αγρού! (+video)

Είναι μικρό σε διαστάσεις, έχει επαρκείς χώρους αποθήκευσης και "off-road" δυνατότητες! Ένα διαφορετικό Suzuki Jimny που θα το λατρέψεις...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Suzuki Jimny

Το Suzuki Jimny είναι ένα αυτοκίνητο που αγαπήθηκε στην Ελλάδα από τους “εκδρομικούς” τύπους. Σήμερα διατίθεται αποκλειστικά στην επαγγελματική του έκδοση (χωρίς καθίσματα πίσω). Αυτή τη φορά, θα γνωρίσουμε ένα ιταλικό project, το οποίο δίνει στο Suzuki Jimny ικανότητα μεγαλύτερης φόρτωσης, μιας και φέρει καρότσα.

Διαβάστε επίσης: Οι δοκιμασίες που έκαναν το Suzuki Jimny off road animal (+video) 

Πίσω από αυτό το ιδιαίτερο δημιούργημα βρίσκεται η εταιρεία “Z.Mode”, η οποία θα κατασκευάσει μόλις 22 αντίτυπα του όμορφου pick up που βλέπουμε. Πέρα από τις αλλαγές στο αμάξωμα ώστε να δημιουργηθεί χώρος για την καρότσα, το ιαπωνικό μοντέλο έχει αποκτήσει μία διευρυμένη απόσταση κατά 75 χλστ. από το έδαφος. Σε συνδυασμό με τα μεγαλύτερης διαμέτρου ζαντολάστιχα, οι “off-road” γωνίες έχουν αυξηθεί σημαντικά από 37°/28°/49° σε 51°/38°/60°.


Επιπλέον αναβάθμιση ήρθε στον τομέα της ακαμψίας. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, τοποθετήθηκε πίσω ένα roll bar. Για τους λάτρεις της περιπέτειας, διατίθενται και άλλα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα ο “αναπνευστήρας” για βουτιές στα νερά, αλλά και LED φωτιστικά οροφής.

Για το τέλος αφήσαμε την σημαντικότερη αναβάθμιση, η οποία σχετίζεται με τον κινητήρα. Πλέον, δεν είναι ατμοσφαιρικός, αλλά εξοπλίζεται με ένα turbo kit της Garret, με την ισχύ να αυξάνεται στους 170 ίππους και τη ροπή στα 270 Nm. Η κίνηση ασφαλώς περνά στους τέσσερις τροχούς μέσω χειροκίνητου σασμάν πέντε σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.