Αυτόματο παρκάρισμα τώρα και για επαγγελματίες

Το αυτόματο παρκάρισμα πλέον μπορεί να είναι μία πολυτέλεια που απολαμβάνουν και επαγγελματίες οδηγοί χάρη στο Ford Transit.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η διαδικασία στάθμευσης κάποιες φορές μπορεί να είναι δύσκολη διαδικασία ακόμη και για επαγγελματίες οδηγούς. Το νέο Ford Transit όμως έρχεται να τους απαλλάξει από το άγχος του παρκαρίσματος διαθέτοντας προηγμένες τεχνολογίες που βοηθούν τον οδηγό να αποφεύγει δαπανηρά μικροτρακαρίσματα κατά τη διαδικασία στάθμευσης.

Η τεχνολογία Active Park Assist της Ford βοηθά τους οδηγούς του Transit να εντοπίζουν έναν κατάλληλο χώρο στάθμευσης, ενώ στη συνέχεια το σύστημα παρκάρει αυτόματα το όχημα, με τον οδηγό να ελέγχει μόνο το γκάζι και το φρένο. Το Active Park Assist διευκολύνει το παρκάρισμα σε παράλληλους χώρους στάθμευσης, όπως εκείνοι που συναντώνται σε σταθμούς φόρτωσης ή σε κενά μεταξύ παρκαρισμένων οχημάτων στο πλάι του δρόμου, μόλις 0,8 μ. μεγαλύτερα από το μήκος του οχήματος.

Άλλες τεχνολογίες που διατίθενται για το Transit, όπως οι Park-Out Assist, Cross Traffic Alert, Side Sensing System, καθώς και οι εμπρός και πίσω κάμερες με ευρυγώνιους φακούς, βοηθούν τους οδηγούς όταν εξέρχονται από ένα χώρο ή ελίσσονται στην πυκνή κυκλοφορία της πόλης.

Επομένως, το νέο Ford Transit φέρνει ακόμη μία τεχνολογία από τα επιβατικά αυτοκίνητα στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, κάνοντας την ζωή των επαγγελματιών οδηγών ακόμη πιο εύκολη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr