Αυτόνομο ταξί με επιβάτες κινούνταν ανεξέλεγκτο – Δείτε το τρομακτικό video

Μία αρκετά τρομακτική εμπειρία βίωσε η παρέα που επέλεξε να μετακινηθεί με αυτόνομο ταξί στο Σαν Φρανσίσκο. Δείτε το σχετικό video...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αυτόνομο ταξί

Ένα τρομακτικό video κάνει τον γύρο του διαδικτύου και μας έρχεται από το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Όπως θα δείτε, ένα τεχνικό πρόβλημα τρόμαξε πολύ τους επιβάτες, μιας και το όχημα άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτα. Η εταιρεία αυτόνομων ταξί έχει πάρει το “πράσινο φως” στην συγκεκριμένη περιοχή… ο προβληματισμός ωστόσο είναι έντονος!

Δείτε επίσης: Ταξί Tesla – Η πτώση της μπαταρίας έπειτα από 500.000 χλμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mail”, μία παρέα φίλων επέλεξε να μεταφερθεί με το αυτόνομο ταξί. Οι τρεις επιβάτες βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα και το όχημα κινούνταν μόνο του. Ξαφνικά, φαίνεται ότι εμφανίστηκε ένα τεχνικό πρόβλημα, με το τιμόνι να κινείται ανεξέλεγκτα.


Το αυτόνομο ταξί κατευθύνθηκε προς το πεζοδρόμιο, αλλά ευτυχώς δεν χτύπησε πεζούς. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι επιβάτες βίωσαν για μερικά δευτερόλεπτα μία άκρως τρομακτική εμπειρία. Ένας εξ’ αυτών τραβούσε video με το κινητό του και θα το δείτε στο τέλος του κειμένου.

Υπενθυμίζουμε πως οι ρυθμιστικές αρχές της Καλιφόρνιας έχουν επιτρέψει στις εταιρείες αυτόνομης οδήγησης Waymo και Cruise να προσφέρουν 24/7 υπηρεσίες ταξί επί πληρωμή.

Πηγή: dailymail.co.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.