Αυτός είναι ο ισχυρότερος σταθμός φόρτισης αυτοκινήτων στην Ελλάδα!

Σε λειτουργία ο ισχυρότερος σταθμός φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Δες που βρίσκεται και τι δυνατότητες φόρτισης παρέχει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ACEA ρύποι fit for 55

Η “Μοτοδυναμική” εγκατέστησε τον πρώτο σταθμό υπερυψηλής φόρτισης, τον ισχυρότερο στην Ελλάδα, στο Porsche Center Athens, στην Μεταμόρφωση Αττικής.

Ο σταθμός Porsche Turbo Charge με δύο ανεξάρτητους φορτιστές έχει ικανότητα φόρτισης έως 320 KW  (2X160 KW)  και μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα δύο Taycan, στο 80% της χωρητικότητάς τους, σε χρόνο που δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά!

Το σύστημα είναι «plug & play» για τους ιδιοκτήτες των Taycan, χωρίς χρονοβόρα διαδικασία και χωρίς χρέωση.

Ο σταθμός είναι μέρος του δικτύου φόρτισης που αναπτύσσει η Μοτοδυναμική σε συνεργασία με την Porsche AG στην Ελλάδα και περιλαμβάνει εκτός του Porsche Turbo Charge, φορτιστές 22KW ΑC σε όλα τα Porsche Center και  φορτιστές 11KW AC σε πέντε  ακόμη σημεία, τα οποία εντός του 2021 θα αυξηθούν σε είκοσι.

Τα πέντε αυτά σημεία είναι στο Golden Hall (Μαρούσι,  Parking  Α , Γκρί τομέας), στο Life Gallery (Εκάλη), στο Fougaro Art Center (Nαύπλιο), στο Ηotel Nikopolis (Θεσσαλονίκη) και στο Hotel Port Palace (Θεσσαλονίκη).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr