Αυξημένη εγγύηση από τη Volvo Car Hellas

Η επίσημη αντιπροσωπεία, Volvo Car Hellas, ανακοίνωσε ότι παρέχει εγγύηση διάρκειας πέντε ετών ή 100.000 χιλιομέτρων για κάθε μοντέλο της..

Βρείτε μας στο

Στα πέντε χρόνια αυξάνει πλέον η Volvo Car Hellas την εργοστασιακή εγγύηση για όλα της τα μοντέλα. Ταυτόχρονα προσφέρει κι άλλες παροχές στους νέους πελάτες που θα επιλέξουν κάποιο αυτοκίνητο από τη γκάμας της.Διαβάστε επίσης: Γιατί η Volvo βάζει “κόφτη” σε όλα τα νέα μοντέλα της

Η ελληνική αντιπροσωπεία δηλώνει ρητά ότι παραμένει προσηλωμένη στην ασφάλεια και την ευημερία των πελατών της. Γι’ αυτό τον λόγο, η διάρκεια της εγγύησης φτάνει πλέον στα πέντε χρόνια. Οι παροχές δεν ολοκληρώνονται βέβαια εκεί.

Η Volvo Car Hellas ξεκαθαρίζει ότι η διάρκεια της δωρεάν οδικής βοήθειας «Volvo Assistance» θα διαρκεί πλέον πέντε χρόνια. Και οι δύο παροχές είναι διαθέσιμες για κάθε νέα παραγγελία αυτοκινήτου Volvo που έγινε ή θα γίνει από τις 10 Ιουλίου του 2020 και μετά.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Volvo XC40 T3 1.5 λτ. 163 PS 

Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί εκτενέστερα μέσα από την πλατφόρμα «Volvo Online Ordering» της επίσημης αντιπροσωπείας. Εκεί θα βρείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές, αλλά και τα ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα που ισχύουν.