Αύξηση διοδίων από 1η Ιανουαρίου – Πόσο αναμένεται να κοστίζει το “Αθήνα – Θεσσαλονίκη”

Η αύξηση διοδίων συμφωνήθηκε και όλα δείχνουν ότι από 1/1/2024 θα εφαρμοστούν οι νέες τιμές. Δείτε πόσο αναμένεται να κοστίζει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αύξηση διοδίων

Η αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση των διοδίων πλησιάζει και, όπως όλα δείχνουν, θα εφαρμοστεί από την 1η Ιανουαρίου του 2024. Το ποσοστό της αύξησης θα κυμανθεί στο εύρος 7,6-7,7%, όπως συμφωνήθηκε έπειτα από μακρά περίοδο επαναδιαπραγματεύσεων ανάμεσα στους παραχωρησιούχους και στο υπουργείο Υποδομών.

Δείτε επίσης: Η παλαιά Ε.Ο. που γίνεται συντομότερη και παραμένει χωρίς διόδια!

Οι αυξήσεις αφορούν στα διόδια που βρίσκονται σε όλο το εθνικό δίκτυο, πλην της Αττικής Οδού (για την οποία έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σε άλλο κείμενο). Πάμε να δούμε πόσο θα αυξηθεί το κόστος με Ι.Χ. σε ταξίδια ανάμεσα σε μεγάλες πόλεις, όπως για παράδειγμα η διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Αθήνα – Πάτρα.


Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Από 31,35 στα 33,75 ευρώ
Αθήνα – Ιωάννινα (με γέφυρα): Από 38,25 στα 41,15 ευρώ
Αθήνα – Πάτρα: Από 11,80 στα 12,70 ευρώ
Αθήνα-Καλαμάτα: Από 13,95 στα 15 ευρώ

Οι αυξήσεις δεν θα σταματήσουν στο 2024. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του “newmoney.gr”, από 2% (συν τον πληθωρισμό κάθε έτους) θα διαμορφωθεί η αύξηση των διοδίων που θα επωμιστούν οι χρήστες για τα έτη 2025 και 2026. Θα επανέλθουμε με τις επίσημες τιμές, όταν αυτές δημοσιευθούν στις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών.

Πηγή: newmoney.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.