Αγόρασε Honda NSX και το “πάντρεψε”… με Tesla! (+video)

Πριν να αναφωνήσετε "Ιεροσυλία", αξίζει να διαβάσετε την ιστορία αυτού του αυτοκινήτου. Ένα Honda NSX με κινητήρα Tesla και μπαταρία από Nissan Leaf...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda NSX

Όλο και περισσότερες είναι οι περιπτώσεις αυτοκινήτων που βλέπουμε να “αφήνουν” τους εργοστασιακούς τους κινητήρες και να αποκτούν ηλεκτρική υπόσταση. Ακριβώς αυτό έγινε και στην περίπτωση αυτού του Honda NSX, το οποίο πλέον κινείται αμιγώς ηλεκτρικά.

Φόρτιση ηλεκτρικού: Η εταιρεία που σε χρεώνει ακόμα και όταν τελειώσει η φόρτιση

Σε τέτοιες δημοσιεύσεις, οι αντιδράσεις είναι έντονες, με το κοινό να αναφέρει συνήθως πως πρόκειται για ξεκάθαρη πράξη ιεροσυλίας. Αξίζει, όμως, να τονίσουμε πως ο ιδιοκτήτης από την Καλιφόρνια, ουσιαστικά δεν κατέστρεψε κάποιο εργοστασιακό Honda NSX. Από το αυτοκίνητο είχε αφαιρεθεί ο V6 κινητήρας και κινούνταν με έναν τετρακύλινδρο της ιαπωνικής εταιρείας.


Στην ιδιοκτησία του πέρασε στις αρχές του περασμένου έτους, έχοντας διανύσει 368.000 χιλιόμετρα. Το project του απέκτησε ηλεκτροκινητήρα από Tesla Model S του 2014, ενώ την τροφοδοσία αναλαμβάνει μία μπαταρία που προέρχεται από Nissan Leaf. O ιδιοκτήτης αναφέρει πως, μπορεί να έχει χαθεί η μαγεία του ήχου, αλλά η κατανομή βάρους αγγίζει το απόλυτο 50:50. Βέβαια, με την ολοκλήρωση της μετατροπής, η συνολική μάζα έχει αυξηθεί κατά περίπου 200 κιλά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.