Φόρτιση ηλεκτρικού: Η εταιρεία που σε χρεώνει ακόμα και όταν τελειώσει η φόρτιση

Η φόρτιση ηλεκτρικού έχει τελειώσει, αλλά η χρέωση εξακολουθεί να "γράφει" αν δεν αφαιρεθεί η πρίζα. Ποια εταιρεία εφαρμόζει αυτή την πρακτική; Συμφωνείτε;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φόρτιση

Όπως είναι λογικό, δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα όταν ο χρήστης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου “απασχολεί” τον φορτιστή στον αυτοκινητόδρομο, παρ’ όλο που η φόρτιση έχει ολοκληρωθεί. Προκειμένου να αποφευχθεί κάτι τέτοιο, η Tesla έχει θεσπίσει το λεγόμενο “Τέλος Αδράνειας Supercharger”… και εξηγούμε ευθύς αμέσως.

Tesla: Τέλος η δωρεάν φόρτιση στην Ελλάδα – Οι τιμές ανά kWh

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η διαδικασία φόρτισης και το αυτοκίνητο δεν αποσυνδεθεί, εξακολουθεί να “τρέχει” χρέωση. Μάλιστα, το κόστος αυξάνεται έως και κατά ένα ευρώ ανά λεπτό. Σημαντικό βέβαια είναι να αναφέρουμε ότι το “Τέλος Αδράνειας Supercharger” ισχύει μόνο όταν ένας σταθμός Supercharger έχει πληρότητα 50% ή μεγαλύτερη. Επιπλέον,  διπλασιάζονται όταν ο σταθμός έχει πληρότητα 100%.


Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Tesla αναφέρει πως οραματίζεται ένα μέλλον όπου τα οχήματα θα μετακινούνται μόνα τους αφού φορτιστούν πλήρως, ώστε να βελτιώνεται ακόμα περισσότερο η απόδοση του δικτύου και η εμπειρία που αποκομίζουν οι πελάτες. Μέχρι τότε, ζητά από τους χρήστες να μετακινούν τα οχήματα από τον σταθμό Supercharger μόλις αυτά φορτιστούν πλήρως.

Με το πρόσθετο κόστος, η εταιρεία παρακινεί τους ιδιοκτήτες να μετακινούν τα οχήματά τους, ώστε να εξυπηρετούνται και οι υπόλοιποι οδηγοί. Στην χώρα μας, η έξτρα χρέωση υπολογίζεται ως εξής:
-Τέλος αδράνειας (ανά λεπτό): 0,50 ευρώ
-Τέλος αδράνειας (ανά λεπτό) όταν ο σταθμός είναι 100% κατειλημμένος: 1,00 ευρώ
Σημ.: Εάν το όχημα μετακινηθεί εντός πέντε λεπτών, το τέλος αδράνειας ακυρώνεται.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.