Ακόμα ένα “πολεοδομικό αριστούργημα” στην Ελλάδα (+video)

Πρόσφατα είδαμε ότι η Νέα Κορώνη προσφέρει ένα σπάνιο θέαμα όταν την κοιτάς από ψηλά! Κάτι τέτοιο ισχύει και για ακόμα ένα χωριό, πάμε να το γνωρίσουμε...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Σιταριά

Πρόσφατα σας είχαμε παρουσιάσει τη Νέα Κορώνη, ένα χωριό που ανήκει στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και βρίσκεται κοντά στην ανατολική ακτή της Μεσσηνιακής χερσονήσου. Αιτία ήταν η εντυπωσιακή της ρυμοτομία όταν την κοιτάζει κανείς από ψηλά. Υπάρχει, όμως, και ένα δεύτερο χωριό στην Ελλάδα που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως “πολεοδομικό αριστούργημα”. Πάμε να το γνωρίσουμε!

Διαβάστε επίσης: Ένα από τα μεγαλύτερα “νεκροταφεία” τρένων βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη (+video)

Ονομάζεται Σιταριά, βρίσκεται στον νομό Κιλκίς, υπάγεται στο δήμο Παιονίας και απέχει 67 χλμ. από την Θεσσαλονίκη. Είναι χτισμένο σε υψόμετρο 35 μέτρων και σύμφωνα με την απογραφή του 2011 έχει πληθυσμό 82 κατοίκους.

Όπως θα δείτε στο video του καναλιού “Greek Droner” που είναι τραβηγμένο από ψηλά, το χωριό είναι κτισμένο με εντυπωσιακό τρόπο. Ουσιαστικά, σχηματίζει ένα ημικύκλιο που χωρίζεται με δρόμους σε έξι ίσα τμήματα. Δεν γνωρίζουμε αν το αποτέλεσμα είναι θετικό σε πρακτικό επίπεδο, αλλά αναμφισβήτητα προσφέρει ένα εντυπωσιακό θέαμα όταν το κοιτά κανείς από ψηλά. Πάμε να το δούμε στο video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.