Ακόμα πιο ασφαλής πρόσβαση στο νησί του Ιονίου – Εντυπωσιακή “πτήση” στα έργα

Πιο ασφαλής γίνεται ο δρόμος προς το νησί που σε λίγο καιρό θα γεμίσει με επισκέπτες. Δείτε το εντυπωσιακό video από drone...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Λευκάδα

Το καλοκαίρι πλησιάζει και, όπως πάντα, η Λευκάδα θα “βουλιάξει” από τους επισκέπτες. Φέτος, όσοι ταξιδέψουν προς το πανέμορφο νησί του Ιονίου θα δουν από κοντά το αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο, μέρος του οποίου φαίνεται και στο νέο video που ακολουθεί.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η νέα πεζογέφυρα της Αττικής – Σε ποια λεωφόρο τοποθετήθηκε

Σιγά-σιγά, ολοκληρώνεται το σημαντικό έργο της διπλής οδικής σύνδεσης Λευκάδας, με τη Βόνιτσα και το Άκτιο, έτοιμο είναι ένα κομμάτι του δρόμου Βόνιτσα – Λευκάδα, και πλέον ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα στο σύνολό του.


Μετά την ολοκλήρωση του τμήματος Άκτιο – Άγιος Νικόλαος, μήκους 5 χλμ., στα μέσα Απριλίου 2023, σειρά πήρε η παράδοση σε κυκλοφορία και του τμήματος από το Κάστρο της Αγίας Μαύρας μέχρι τον Άγιο Αντώνιο στον οδικό άξονα Βόνιτσα – Λευκάδα, μήκους 16 χλμ.

Τα έργα χρηματοδοτούνται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και θα σημάνουν τη συντόμευση των μετακινήσεων από και προς της Λευκάδα, καθώς και τη σύνδεση με την Ιόνια και την Αμβρακία Οδό. Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι “n.p. production”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.