Αυτή είναι η νέα πεζογέφυρα της Αττικής – Σε ποια λεωφόρο τοποθετήθηκε

Ακόμα μία πεζογέφυρα τοποθετήθηκε σε κεντρική λεωφόρο της Αττικής και ήδη έχει παραδοθεί στο κοινό. Δείτε σε ποια περιοχή βρίσκεται...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
πεζογέφυρα

Η κατασκευή σύγχρονων έργων υποδομής είναι βασικός πυλώνας βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη και ενίσχυσης του επιπέδου της οδικής ασφάλειας. Η πεζογέφυρα που παραδίδεται προς χρήση, στο Παλατάκι, στον Δήμο Χαϊδαρίου, είναι ένα αναγκαίο έργο για την ασφαλή διέλευση των πεζών από τη Λεωφόρο Αθηνών.

Δείτε επίσης: Ελληνική Αστυνομία – Οι παραβάσεις ξεπέρασαν τις 20.000 μέσα σε μόλις ένα τετραήμερο

Και αυτό γιατί η λεωφόρος διασχίζει πολυσύχναστη αστική περιοχή, όπου, δυστυχώς, έχουν γίνει δυστυχήματα στο παρελθόν. Η πεζογέφυρα στο Παλατάκι είναι η πέμπτη που παραδίδεται σε χρήση στο πλαίσιο διαγωνισμού του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Οι υπόλοιπες τέσσερις, που έχουν ήδη παραδοθεί, είναι:
– Η Πεζογέφυρα στις Σχολές Προβατά, πάλι εδώ, στο Χαϊδάρι.
– Δύο πεζογέφυρες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, η μία στον Άλιμο και η άλλη στο Παλαιό Φάληρο.
– Η Πεζογέφυρα Μεσογείων, στην Αγία Παρασκευή.


Οι πεζογέφυρες αυτές, σε κομβικά σημεία οδών ταχείας κυκλοφορίας, είναι απαιτητικά τεχνικά έργα. Αποτελούνται από τα δύο ακρόβαθρα, τις προσβάσεις των πεζών και τον χαλύβδινο φορέα, με τοξωτή μορφή, ο οποίος, στη συγκεκριμένη γέφυρα, έχει άνοιγμα 57 μέτρων! Οι πεζογέφυρες διαθέτουν, επίσης, ανελκυστήρες, που εξασφαλίζουν την πρόσβαση στους συμπολίτες μας με αναπηρίες.

Πηγή: yme.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.