Ακούστε την σύγχρονη Lancia 037 των 505 ίππων (+video)

Είναι μία από τις μόλις 37 Kimera EVO37. Έτσι ονομάζεται η σύγχρονη εκδοχή της Lancia 037 και, όπως θα ακούσετε στο video, ο ήχος της είναι εντυπωσιακός!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lancia 037

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από τότε που η Kimera EVO37, η σύγχρονη αναβίωση της Lancia 037, παρουσιάστηκε στην Ιταλία. Πλέον, έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να ακούσουμε μία από τις μόλις 37 που κατασκευάστηκαν, η οποία έδωσε το παρόν στην εκδήλωση κλασσικών αυτοκινήτων “Passione Engadina” στην Ελβετία.

Διαβάστε επίσης: Σύγχρονη εκδοχή της Lancia Delta S4 ξυπνά μνήμες… από Group B (+video)

Η σύγχρονη Lancia 037 δημιουργήθηκε από την Kimera Automobili, εταιρεία που ιδρύθηκε από τον οδηγό Luca Betti, ο οποίος έχει ιδιαίτερο πάθος για το συγκεκριμένο μοντέλο. Πρόκειται για αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε από την αρχή και όχι για κάποιο project που χρησιμοποιεί ως βάση το παλιό.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας μόλις 2,1 λτ., ο οποίος έπειτα από σημαντικές βελτιώσεις αποδίδει 505 ίππους και 550 Nm ροπής. Επιπλέον αξιοσημείωτα εξαρτήματα είναι η ανάρτηση της Ohlins, τα φρένα της Brembo με τετραπίστονες δαγκάνες, αλλά και το σύστημα διεύθυνσης που έρχεται απευθείας από την Delta S4 του παρελθόντος.

Η σύγχρονη Lancia 037 είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε συλλέκτες, με την τιμή της να ξεκινά από τα 480.000 ευρώ και να αυξάνεται ανάλογα με την εξατομίκευση που επιθυμεί ο αγοραστής της. Όσο για την παραγωγή της, όπως αναφέραμε περιορίζεται στις μόλις 37 μονάδες, συνεπώς πρόκειται για ένα σπάνιο αυτοκίνητο που πιθανώς η αξία του να εκτοξευθεί τα επόμενα χρόνια. Ακολουθεί το σχετικό video, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την Kimera EVO37.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.