Ακούστε τον μικρότερο wankel κινητήρα να στροφάρει στις 30.000 σ.α.λ. (+video)

Η χωρητικότητα αυτού του wankel κινητήρα αγγίζει τα μόλις 2,46 κ.εκ., αποδίδει 0,7 ίππους και ο ήχος του είναι... επικός! Δείτε πόσο κοστίζει.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
wankel

Μπορεί στο άκουσμα της λέξης wankel το μυαλό μας να πηγαίνει στην Mazda και, πιο συγκεκριμένα, στο RX-8 με τον διρότορο Renesis, αλλά αυτή τη φορά θα δούμε κάτι τελείως διαφορετικό. Ώρα να ακούσουμε τον μικρότερο wankel κινητήρα να στροφάρει μέχρι τις 30.000 σ.α.λ.

Mazda RX-8: Ωδή σε ένα απίστευτο πλαίσιο, αντάξιο πολλών supercars

Πρόκειται για ένα μικροσκοπικό, περιστροφικό μοτέρ που φέρει έναν ρότορα. Η χωρητικότητά του αγγίζει τα μόλις 2,46 κ.εκ. και αποδίδει 0,7 ίππους στις 16.500 σ.α.λ. Εννοείται ότι το όριο περιστροφής φτάνει πολύ υψηλότερα, αγγίζει τις 30.000 σ.α.λ. και ο ήχος είναι άκρως εντυπωσιακός.

Πέρα από την μονορότορη έκδοση, η εταιρεία που αναλαμβάνει την παραγωγή του (Toyan), προσφέρει και μία δεύτερη έκδοση με δύο ρότορες. Όσο για τις τιμές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Stirling Kit”, ο μονορότορος wankel κοστίζει 500 δολάρια (470 ευρώ) και ο διρότορος 700 (661 ευρώ).

Πριν πάμε στο video, αξίζει να αναφέρουμε ότι την τροφοδοσία με καύσιμο αναλαμβάνει ένα καρμπυρατέρ και η εταιρεία αναφέρει πως είναι ιδανικό μοτέρ για τοποθέτηση σε τηλεκατευθυνόμενα. Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.