Αλλαγές… “στα σημεία” για το ανανεωμένο Hyundai i20

Με ήπιες αλλαγές τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στην καμπίνα! Αυτό είναι το ανανεωμένο Hyundai i20, δείτε πότε ξεκινά η εμπορική του πορεία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai i20

Το Hyundai i20 είναι ένα μοντέλο που έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά. Τώρα, έφτασε η ώρα της ανανέωσής του, με την νοτιοκορεάτικη εταιρεία να προχωρά σε αλλαγές εντός… αλλά και εκτός!

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το Hyundai i20 με 100 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, το ανανεωμένο Hyundai i20 έρχεται με ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα τόσο εμπρός, όσο και πίσω. Επιπλέον, διαφοροποιημένοι είναι και οι προφυλακτήρες. Περνώντας στο πλαϊνό τμήμα, η Hyundai φέρνει την αλλαγή με τα νέα σχέδια των ζαντών αλουμινίου, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η διεύρυνση των χρωματικών επιλογών, με τρεις νέες επιλογές. Αυτές ονομάζονται Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl και Meta Blue Pearl.


Στο εσωτερικό του ανανεωμένου Hyundai i20 συναντάμε μία κεντρική οθόνη αφής μεγέθους 10,25 ιντσών, η οποία εξοπλίζεται με Apple CarPlay και Android Auto. Επιπλέον, έχει προστεθεί θύρα Type-C για φόρτιση, ενώ πίσω από το τιμόνι υπάρχουν δύο επιλογές οθόνης. Στην βασική έκδοση συναντάμε αναλογικό πάνελ με μία μικρή οθόνη 4,2 ιντσών για τις απαραίτητες πληροφορίες, ενώ στις πλουσιότερες εκδόσεις υπάρχει πλήρως ψηφιακή οθόνη 10,25 ιντσών. Επιπλέον, έχει εγκατασταθεί πλέον νέας τεχνολογίας σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης eCall, ενώ προσφέρεται και δυνατότητα over-the-air ενημερώσεων για το σύστημα πλοήγησης.

Από την γκάμα κινητήρων δεν απουσιάζουν οι ήπια υβριδικές επιλογές του 1.0 T-GDi με 100 και 120 ίππους. Συνδυάζονται τόσο με χειροκίνητο iMT, όσο και με το αυτόματο DCT κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Η εμπορική πορεία του ανανεωμένου Hyundai i20 αναμένεται να ξεκινήσει στην Ελλάδα μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2023.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.