Αμερικανική εταιρεία δίνει παράταση ζωής στο “χτένι” της Ferrari (+video)

Ferrari 458 Speciale αποκτά το old school "χτένι" και ξυπνά μνήμες από τις Ιταλίδες του παρελθόντος! Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε "μεταλλικές" αλλαγές

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 458 Speciale

Το χειροκίνητο κιβώτιο σύντομα θα ανήκει στο παρελθόν και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το νοσταλγήσουν οι πιο “ρομαντικοί” της αυτοκίνησης. Μπορεί τα σύγχρονα, αυτόματα κιβώτια να “κουβαλούν” τεχνολογία, αλλά όλοι αναπολούμε τον ήχο από το “χτένι” της Ferrari. Μία αμερικανική εταιρεία, λοιπόν, θέλησε να “παντρέψει” την κορυφαία Ferrari 458 Speciale με το κιβώτιο του παρελθόντος και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Διαβάστε επίσης: Ηλεκτρικό με “ψευδοχειροκίνητο” σασμάν και ήχο που… πωρώνει (+video)

Η εταιρεία εδρεύει στο Μαϊάμι και ονομάζεται “Modificata”. Στο video που ακολουθεί θα δούμε το project της που είναι μία Ferrari 458 Speciale με χειροκίνητο κιβώτιο. Το ιταλικό supercar βγήκε από το εργοστάσιο αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Τώρα, όμως, έχει ένα χειροκίνητο κιβώτιο με έξι σχέσεις και τρίτο πεντάλ.

Ο ήχος από το video που δημοσιεύθηκε είναι απίστευτος, τόσο από τον ατμοσφαιρικό V8 των 597 ίππων, όσο και από τα “κλακ” που ακούγονται σε κάθε αλλαγή σχέσης. Επειδή τα πολλά λόγια σε τέτοιες περιπτώσεις δεν αρκούν, δυναμώστε τον ήχο και… απολαύστε!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.