Ηλεκτρικό με “ψευδοχειροκίνητο” σασμάν και ήχο που… πωρώνει (+video)

Ηλεκτρικό με χειροκίνητο σασμάν; Η Lexus το σκέφτεται και δείχνει τις αλλαγές σε ένα πρωτότυπο Lexus UX300e με τον ήχο του "κουμπώματος" να θυμίζει κάτι από το παρελθόν...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
χειροκίνητο κιβώτιο

Μπορεί ο τομέας του αυτοκινήτου να αλλάζει ραγδαία με κατεύθυνση την ηλεκτροκίνηση, αλλά οι εταιρείες έχουν δείξει ότι επιθυμούν να κρατήσουν “ζωντανά” στοιχεία που ενθουσιάζουν το αγοραστικό κοινό. Ένα εξ’ αυτών είναι ο ήχος των θερμικών μοτέρ και έχουν γίνει ήδη προσπάθειες για την προσομοίωσή του. Ένα δεύτερο στοιχείο φαίνεται να είναι το χειροκίνητο κιβώτιο.

Διαβάστε επίσης: Πως λειτουργεί το χειροκίνητο κιβώτιο; LEGO κατασκευή δίνει την καλύτερη απάντηση (+video) 

Η Lexus, αποδεικνύει ότι θέλει να το κρατήσει και στα αυτοκίνητα που μέλλοντος και ήδη μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι ένα χειροκίνητο κιβώτιο σε αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Το video που θα δούμε μας μεταφέρει στο εσωτερικό ενός πλήρως ηλεκτρικού Lexus UX300e. Το αυτοκίνητο είναι πρωτότυπο και, όπως θα δείτε υπάρχει ένας επιλογέας σαν αυτούς που γνωρίζουμε.


Εννοείται ότι στην ουσία δεν γίνεται κάποια αλλαγή σχέσης, αφού δεν υφίσταται κιβώτιο ταχυτήτων στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, υπάρχει διαφοροποίηση στον ήχο, ώστε να γίνεται ακόμα πιο ρεαλιστική η εμπειρία. Επίσης, όπως θα δείτε στο video, υπάρχει πεντάλ συμπλέκτη το οποίο πατάει ο οδηγός για να αλλάξει σχέση, αλλά και ένα στροφόμετρο, το οποίο ασφαλώς δεν απεικονίζει τις περιστροφές κάποιου στροφάλου ανά λεπτό.

Πριν δείτε το video, να αναφέρουμε ότι σίγουρα οι απόψεις ως προς αυτή την ιδέα διίστανται, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως ο ήχος κατά το “κούμπωμα” της σχέσης είναι εντυπωσιακός και… θυμίζει κάτι από το παρελθόν.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.