Ανανέωση για το δημοφιλές C-SUV των Κορεατών – Που εντοπίζονται οι αλλαγές

Ανασχεδιασμένο, τεχνολογικά πιο προηγμένο, αλλά και σύντομα με νέο Plug-In υβριδικό σύστημα. Αυτό είναι το ανανεωμένο C-SUV των Κορεατών...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Hyundai Tucson

Πρόσφατα οι Κορεάτες αποκάλυψαν την ανανεωμένη εκδοχή του μικρομεσαίου οικογενειακού τους (δείτε εδώ αναλυτικά). Τώρα έφτασε η ώρα για το αισθητικό “φρεσκάρισμα” του Hyundai Tucson, ενός επιτυχημένου μοντέλου της C-SUV κατηγορίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δείτε επίσης: Ανανέωση για το δημοφιλές μικρομεσαίο των Κορεατών – Που θα κατασκευάζεται

Το Hyundai Tucson έκανε το επίσημο ντεμπούτο του το 2024 και τώρα βρίσκεται αισίως στην τέταρτη γενιά του. Εξωτερικά, στην ανανεωμένη του εκδοχή βλέπουμε φωτιστικά μεγαλύτερης επιφάνειας εμπρός, αλλά και έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Το κορεάτικο C-SUV διαθέτει επίσης μια ανανεωμένη σειρά ζαντών αλουμινίου και εισάγει πέντε συναρπαστικά νέα χρώματα: το χρώμα εκκίνησης Cypress Green Pearl, το Ecotronic Grey Pearl, το Ultimate Red Metallic, το Jupiter Orange Metallic και το Sailing Blue Pearl.


Εννοείται ότι από τη γκάμα δεν απουσιάζει και η N Line έκδοση, με τα σχετικά λογότυπα, τα κάτω τμήματα του αμαξώματος βαμμένα στο εργοστασιακό χρώμα, αλλά και τις ζάντες αλουμινίου N Line μεγέθους 19 ιντσών.

Σημαντικές αλλαγές εντοπίζονται και στην καμπίνα, εκεί όπου πλέον συναντάμε μεταξύ άλλων νέες επενδύσεις, ανασχεδιασμένο ταμπλό και νέο τιμόνι. Εννοείται πως “σήμα κατατεθέν” του εσωτερικού είναι το κυρτό πάνελ που απαρτίζεται από δύο οθόνες μεγέθους 12,3 ιντσών η κάθε μία. Επίσης, πλέον ακόμα μία σαφώς μικρότερη οθόνη υπάρχει και για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού.

Με έξυπνο σύστημα νυχτερινού φωτισμού
Το νέο έξυπνο σύστημα εμπρός φωτισμού (IFS) καθιστά την οδήγηση του Hyundai Tucson ξεχωριστή εμπειρία. Η LED δέσμη προσαρμόζεται αυτόματα στις συνθήκες του δρόμου για να εξασφαλίσει βέλτιστο φωτισμό για τον οδηγό, χωρίς να μειώνει την ορατότητα για τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Διεύρυνση για τη Plug-In hybrid γκάμα
Το ανανεωμένο Hyundai Tucson είναι διαθέσιμο με κινητήρα εσωτερικής καύσης, ως ήπια υβριδικό, ως full υβριδικό και plug-in υβριδικό. Μια αξιοσημείωτη προσθήκη στη σειρά Tucson είναι η εισαγωγή της plug-in υβριδικής έκδοσης με κίνηση στους δύο τροχούς που έρχεται αργότερα φέτος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.