Ανανέωση για το δημοφιλές μικρομεσαίο των Κορεατών – Που θα κατασκευάζεται

Νέες "πινελιές" εξωτερικά, εσωτερικά... αλλά και τεχνολογικά για το δημοφιλές μικρομεσαίο οικογενειακό. Δείτε που διαφοροποιήθηκε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το Hyundai i30 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών (ή αλλιώς C-Segment) και τώρα έφτασε η ώρα της ανανέωσής του. Υπενθυμίζουμε πως παρουσιάστηκε επισήμως το 2007, τώρα βρίσκεται αισίως στην τρίτη του γενιά και προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος, την hatchback, την fastback και την wagon.

Δείτε επίσης: Το μοντέλο της Toyota που επέστρεψε στην κορυφή – Άφησε πίσω το Peugeot 3008

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, εμπρός συναντάμε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, με νέο περίβλημα για τους προβολείς, ενώ διακριτικές αλλαγές υπάρχον και πίσω. Μάλιστα, αυτή τη φορά οι πίσω LED προβολείς διατίθενται στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ στη γκάμα έχουν προστεθεί και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου μεγέθους 16 ιντσών. Το ανανεωμένο Hyundai i30 θα κυκλοφορήσει με 12 χρώματα για το αμάξωμα, εκ των οποίων τα επτά θα είναι καινούρια.


Διαθέσιμο και σε Ν Line έκδοση
Εννοείται ότι από την γκάμα δεν θα απουσιάζει και η N Line έκδοση, για αυτούς που αναζητούν μία πιο “sportive” φιλοσοφία. Σε αυτή την περίπτωση, το αμάξωμα διαφοροποιείται με τις νέες προσθήκες, τα σχετικά λογότυπα, αλλά και τις διαφορετικές ζάντες μεγέθους 17 ή 18 ιντσών. Στο εσωτερικό, όλες οι εκδόσεις φέρουν μία κεντρική οθόνη μεγέθους 10,25 ιντσών, ενώ πίσω από το τιμόνι υπάρχει μία LCD 4,2 ιντσών (προαιρετικά δεύτερη οθόνη 10,25 ιντσών). Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως υπάρχουν συνολικά τρεις θύρες φόρτισης USB τύπου C μπροστά και πίσω.

Ιδιαίτερη αναφορά στη γκάμα των κινητήρων δεν υπήρξε, συνεπώς αναμένουμε τα ίδια τρικύλινδρα και τετρακύλινδρο μοτέρ με ισχύ έως 160 ίππους. Εννοείται ότι θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής τόσο για χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, όσο και για αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Η παραγωγή του νέου i30 προγραμματίζεται να ξεκινήσει τον Απρίλιο του 2024 στο εργοστάσιο παραγωγής της Hyundai στο Nošovice της Τσεχίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.