Το μοντέλο της Toyota που επέστρεψε στην κορυφή – Άφησε πίσω το Peugeot 3008

Θετικά κλείνει το πρώτο δίμηνο για το Toyota της C-SUV κατηγορίας, το οποίο κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή. Δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Toyota C-HR

Μόλις πριν από έναν μήνα, όταν δημοσιεύθηκαν οι ταξινομήσεις του Ιανουαρίου, σας είχαμε ενημερώσει για τα δύο γαλλικό SUV που “έπιασαν” πρωτιά στις κατηγορίες B-SUV και C-SUV (δείτε εδώ περισσότερα). Με την συμπλήρωση του πρώτου διμήνου, έχουμε αλλαγή σκηνικού μιας και το Toyota C-HR κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση των C-SUV της ελληνικής αγοράς.

Δείτε επίσης: H μάρκα που διπλασίασε τις ταξινομήσεις της στο πρώτο δίμηνο

Πιο αναλυτικά, μέσα στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, το Toyota C-HR κατάφερε να ταξινομηθεί 534 φορές, επίδοση που το καθιστά ως best seller στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πίσω του βρέθηκε το Peugeot 3008 με 472 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώθηκε με το Nissan Qashqai των 367 ταξινομήσεων.


Κάπου εδώ, αξίζει να τονίσουμε ότι το Toyota C-HR, με αυτή την εμπορική πορεία έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο Top-10 της ελληνικής αγοράς, μιας και βρέθηκε στην 8η θέση ανεξαρτήτου κατηγορίας (δείτε εδώ πιο αναλυτικά). Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά πως διαμορφώθηκε το σκηνικό στην τρίτη πιο δημοφιλή κατηγορία της ελληνικής αγοράς, αυτή των C-SUV:

Οι τιμές του νέου Toyota C-HR
Ξεκινάμε από την βασική έκδοση με τον κινητήρα χωρητικότητας 1,8 λτ. Σε αυτή την περίπτωση, η τιμή εκκίνησης ορίζεται στα 29.300 ευρώ. Ακολουθούν οι 2λιτρες, αυτοφορτιζόμενες εκδόσεις, με δυνατότητα επιλογής κίνησης στους δύο ή στους τέσσερις τροχούς. Στην πρώτη περίπτωση η τιμή ξεκινά από τα 35.270 ευρώ, ενώ στην δεύτερη από τα 37.270 ευρώ. Για το τέλος αφήσαμε την ισχυρότερη, Plug-In υβριδική έκδοση του ιαπωνικού SUV, με το κόστος απόκτησης σε αυτή την περίπτωση να ξεκινά από τα 39.470 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.