Ανανέωση για το ελληνικό best-seller του πρώτου τετραμήνου

Best-seller στην Ελλάδα από την αρχή του έτους! Τώρα έφτασε η ώρα της ανανέωσης, ιδού το πρώτο μοντέλο της εταιρείας με υβριδικό σύστημα 48 volt...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, το Opel Corsa ξεκίνησε δυναμικά την εμπορική του πορεία το 2023 και αποτελεί το best-seller στο πρώτο τετράμηνο του έτους. Τώρα, ήρθε η ώρα για την ανανέωσή του και γίνεται το πρώτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας που εξοπλίζεται με ήπια υβριδικό σύστημα 48V.

Μέρος των αλλαγών είναι η ανανέωση στο εμπρός τμήμα, εκεί όπου πλέον συναντάμε την λεγόμενη “Opel Visor” μάσκα με μεγάλη μαύρη επιφάνεια. Νέας σχεδίασης είναι και τα φωτιστικά σώματα και στο εμπρός μέρος συναντάμε τα Intelli-Lux LED. Στο πίσω τμήμα δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, ενώ αξιοσημείωτη προσθήκη είναι και το νέο χρώμα “Grafik Grey”.

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιορίζονται στις ψηφιακές τεχνολογίες. Πίσω από το τιμόνι προσφέρεται προαιρετικά οθόνη σε ρόλο πίνακα οργάνων, ενώ στο κέντρο υπάρχουν επιλογές για οθόνη αφής μεγέθους έως 10 ιντσών. Επίσης, προαιρετικά υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης νέας πανοραμικής κάμερας οπισθοπορείας υψηλής ανάλυσης.


Πρώτη φορά με ήπια υβριδικά μοτέρ 48V
Στον τομέα των κινητήρων, σημαντικότερη αναβάθμιση είναι η ενσωμάτωση ήπια υβριδικού μοτέρ, με τον 1,2 λτ. βενζίνης να αποδίδει 100 και 136 ίππους. Προαιρετικά θα συνοδεύεται και από αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Εννοείται ότι εξακολουθούν να προσφέρονται και οι υπόλοιποι κινητήρες βενζίνης με 75, 100 και 130 ίππους, ενώ δύο είναι πλέον οι αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις για το Opel Corsa Electric. Η ισχύς διαμορφώνεται στους 136 και τους 156 ίππους, με την αυτονομία να διαμορφώνεται στα 357 και 402 χλμ. αντίστοιχα. Σε έναν γρήγορο φορτιστή, η μπαταρία φτάνει από το 20 έως και το 80% σε μόλις 30 λεπτά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.