Ταξινομήσεις-Ελλάδα: Αυτό είναι το “best-seller” στο πρώτο τετράμηνο του 2023

Στην πρώτη θέση... με σοβαρή διαφορά! Ώρα να δούμε τα δέκα δημοφιλέστερα μοντέλα της ελληνικής αγοράς, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

To πρώτο τετράμηνο του 2023 έχει ολοκληρωθεί και ο ΣΕΑΑ προχώρησε στην δημοσίευση των ταξινομήσεων κάθε μοντέλου από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Απρίλιο. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα δημοφιλέστερα μοντέλα ανεξαρτήτου κατηγορίας και ασφαλώς το απόλυτο “best-seller”. Μάλιστα, η διαφορά είναι τέτοια που “βάζει” θεμέλια για “best-seller” της χρονιάς!

Top-10: Αυτό είναι το best-seller στα SUV το πρώτο τετράμηνο του 2023

Ο λόγος για το Opel Corsa, το οποίο από την αρχή του έτους έχει ταξινομηθεί 2.979 φορές. Στην δεύτερη θέση θα συναντήσουμε το Citroen C3 με 2.441 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Peugeot 208 των 1.693 μονάδων. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι πρώτες τρεις θέσεις καταλαμβάνονται από αυτοκίνητα της supermini κατηγορίας (B-Segment).


 

Το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται με το Toyota Yaris των 1.594 ταξινομήσεων μέσα σε τέσσερις μήνες, ενώ από εκεί και πέρα στο “παιχνίδι” μπαίνουν και τα SUV. Η πέμπτη θέση ανήκει στο Toyota Yaris Cross, το οποίο με 1.454 αποτελεί την δημοφιλέστερη πρόταση στα SUV. Έκτο είναι το Volkswagen T-Roc με 1.071 ταξινομήσεις και στην 7η θέση βρίσκεται το Peugeot 3008 με 1.056 μονάδες.

Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώνεται με το Opel Crossland των 999 ταξινομήσεων στην 8η θέση, το Toyota CH-R των 956 στην 9η θέση και το Hyundai i10 με 927 μονάδες στην 10η θέση.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.