Αναπηρικό αμαξίδιο με άρωμα F1 και “υπογραφή” Williams

Η Williams Advanced Engineering προσφέρει την τεχνογνωσία της για "το αναπηρικό αμαξίδιο του 21ου αιώνα", σχεδιασμένο από παιδιά για παιδιά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
willimams αναπηρικό καροτσάκι 2021

Σε συνεργασία με τον βρετανικό φιλανθρωπικό οργανισμό Whizz-Kids και την εταιρία μηχανικής και τεχνολογίας Frazer-Nash Consultancy, η Williams Advanced Engineering (WAE) φέρνει τη δική της τεχνογνωσία στο τραπέζι με σκοπό την υλοποίηση του αναπηρικού αμαξιδίου “DREAM” όπως ονομάζεται.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερα πρέπει να γίνουν τα συστήματα ασφάλειας στα “δύσκολα” (+video)

Το εν λόγω αμαξίδιο σχεδιάστηκε από παιδιά για παιδιά ως το ονειρικό αμαξίδιο που θα απελευθερώσει τα παιδιά και τους νέους στις καθημερινές τους προκλήσεις και θα τους φέρει πιο κοντά στα δικά τους όνειρα και φιλοδοξίες.

Η ιδέα για τη δημιουργία του αμαξιδίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2017 από την Whizz-Kids και τον φιλανθρωπικό οργανισμό Duchenne UK που ασχολείται με την αντιμετώπιση της Μυϊκής Δυστροφίας τύπου Duchenne (DMD). Οι δύο φιλανθρωπίες, μαζί με ακαδημαϊκούς από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου της Σκωτίας, ξεκίνησαν να σχεδιάζουν ένα αμαξίδιο για τον 21ο αιώνα που θα απελευθερώνει τους νέους σε ηλικία χρήστες του.

Υπό τη μορφή πρωτότυπου το αμαξίδιο DREAM έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του τον Δεκέμβριο του 2020 και η προχωρημένη ου σχεδίαση εξασφάλισε περαιτέρω χρηματοδότηση με στόχο να μπει τελικά και στην παραγωγή.

Διαβάστε επίσης: Fraunhofer IOSB: Η ανίχνευση κόπωσης περνά στο επόμενο επίπεδο 

Οι άνθρωποι πίσω από το πρότζεκτ στράφηκαν στη Williams Advanced Engineering για να βελτιώσουν του αμαξίδιο, σύμφωνα και με τις δοκιμές εξέλιξης που έχουν πραγματοποιήσει. Η Williams θα προσφέρει την εκτενή τεχνογνωσία της που προέρχεται και από το μαγικό κόσμο της F1, για να βελτιώσει την εργονομία και την άνεση που προσφέρει το κάθισμα ενσωματώνοντας παράλληλα και έξυπνες λειτουργίες. Θα προσφέρει επίσης και στη δυνατότητα του αμαξιδίου να ανεβαίνει σε πεζοδρόμια.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος αυτού του προγράμματος που θα κάνει πραγματική διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. Η εμπειρία μας με προηγούμενα πρότζεκτ μας έχει δείξει τη σημασία που έχει να βάζει σε προτεραιότητα τις ανάγκες του εκάστοτε ατόμου και ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε με τις δικές μας σχεδιαστικές ιδέες.”, δήλωσε σχετικά ο τεχνικός διευθυντής της WAE, Paul McNamara.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.