Ανάρπαστη η BMW M4 GT4, έρχεται και έκδοση EVO

Με τις επιτυχίες στις πίστες να έρχονται η μία μετά την άλλη, το αγωνιστικό τμήμα της BMW ανακοίνωσε αύξηση της παραγωγής της M4 GT4 αλλά και πλάνα για τον αντικαταστάτη της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M4 GT4 αγωνιστικό 2023

Στην πρώτη κιόλας σεζόν της, η αγωνιστική BMW M4 GT4 έχει αποδείξει ήδη την αξία της σε Ευρώπη, Ασία και Β. Αμερική με τη συμμετοχή της σε εγχώρια και μη πρωταθλήματα να συνοδεύεται από μία εντυπωσιακή συγκομιδή από βαθμούς και τρόπαια.

Διαβάστε επίσης – Manhart MH4 GTR: Ένα ανθρακονημάτινο κτήνος 702 ίππων!

Χαρακτηριστική είναι η επικράτηση της BMW M4 GT4, μεταξύ άλλων, στον 24ωρο αγώνα του Nurburgring στην κλάση SP10, η νίκη της στη σειρά αγώνων Nurburgring Endurance Series, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα GT4, στο πρωτάθλημα GT4 της Β. Αμερικής αλλά και στο ασιατικό πρωτάθλημα.


Συνολικά το αγωνιστικό μοντέλο των Βαυαρών έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα, σε όλους τους αγώνες που έχει λάβει μέρος, 180 τερματισμούς στο βάθρο αλλά και περισσότερες από 70 νίκες στην κλάση που αγωνίζεται.

Διαβάστε επίσης: Η πιο σκληροπυρηνική BMW M5 ήταν ένα καλά κρυμμένο μυστικό από τους Βαυαρούς!

Η αγωνιστική δημιουργία της BMW M Motorsport έχει ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση από ομάδες αλλά και ερασιτέχνες που θέλουν να γευτούν τη χαρά των αγώνων με αποτέλεσμα οι Βαυαροί να προχωρούν σε ανάλογη ενέργεια για να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Συγκεκριμένα η BMW M Motorsport ανακοίνωσε ότι σε σχέση με τα όσα είχε ανακοινώνει αρχικά θα αυξήσει την παραγωγή της M4 GT4 κατά 50 επιπλέον μονάδες, ενώ στο μέλλον θα παρουσιάσει και τη βελτιωμένη έκδοση του αγωνιστικού της μοντέλου, η οποία θα προσθέσει στο όνομά της τα χαρακτηριστικά διακριτικά “EVO”.

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση των Βαυαρών η εξέλιξη της BMW M4 GT$ EVO έχει ήδη ξεκινήσει με τις βελτιώσεις έναντι του υπάρχοντος μοντέλου να ανακοινώνονται από το αγωνιστικό τμήμα της γερμανικής εταιρείας τις επόμενες εβδομάδες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.